(ŠOK FOTO) KAZNA JE STIGLA! Jadranka diskvalifikovana sa Sabora narodne muzike Srbije!

Autor:

Zabava

11.09.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorsku pevačicu Jadranku Barjaktarović nacionalistički ispad već je koštao ugleda, podrške medija a od danas i učešća na najvećem zvaničnom srpskom folk festival, pošto je organizator SEMUS odlučio da je zbog svega diskvalifikuje.

RepublikaFoto: instagram.com/barjaktarovicjadranka_privat
Jadranka Barjaktarović

    U svetlu najnovijih događaja vezano za nacionalistički ispad pevačice Jadranke Barjaktarović, Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije doneo je odluku da uskrati gostoprimstvo pevačici na Saboru narodne muzike Srbije planiranom za ovu jesen, kao i na svim drugim manifestacijama koje ćemo u budućnosti organizovati.

Šokirani smo mržnjom i nepoštovanjem koje je Barjaktarovićeva pokazala prema zemlji u kojoj je započela karijeru, i u kojoj je uvek bila dočekivana kao rado viđen gost. Nakon što je prošle godine učestvovala na drugom Saboru narodne muzike Srbije u želji da pružimo šansu pevačima iz regiona, planirano je i njeno pojavljivanje na ovogodišnjoj manifestaciji, ali je ona svojim neprimerenim ponašanjem samu sebe izbacila iz konkurencije.

Nadamo se da će ovo pevačici biti nauk iz pristojnosti za ubuduće, ali i opomena svima onima koji se bave umetnošću da je takvo ponašanje nedopustivo, i da neće biti tolerisano barem kada je SEMUS u pitanju a raduje nas što vidimo da isto mišljenje dele i vlasnici i urednici elektronskih medija u Srbiji – piše u saopštenju koje je potpisao predsednik Dragiša Golubović.

Foto: Privatna arhiva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

11.09.2020 12:29

Čovek može da pogreši, da se pokaje i izvini. Ona se i dalje ne kaje i ne izvinjava jer misli da je u pravu i da je prepametna.

Odgovori 20 0