Tanja ne odustaje od borbe za decu: Prodala zemlju da plati advokate!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi posle pola godine videla sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost pre pola godine.

Foto: instagram.com/printscreen
Tanja sa sinovima

Pevačica je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gde je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cela procedura zahteva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, pa je pevačici porodica priskočila u pomoć. Kako saznajemo, Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovde i u Australiji!

- Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove - govori dobro obavešten izvor.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja i Dušan

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah deo novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se rešila bar jedne brige.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Savićevu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Dušan Jovančević je poslednje nedelje aprila odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju bez Tanjinog znanja. On je iskoristio vanredno stanje zbog korone i ukrcao decu na let. Pored dece, Jovančević je odneo i blizu 50.000 evra u kešu, koje je Tanja skupljala za stan.

RepublikaFoto: Tanjug/S. PETROVIĆ
Dačić: Australija tražila dopunu dokumentacije

Nakon što joj je suprug bespravno odveo decu u Australiju Tanja je potražila pomoć države. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odmah je alarmirao institucije u Australiji i pokrenuo postupak da bi sinovi bili vraćeni Tanji. Stupili smo u kontakt s ministrom Dačićem da bismo saznali dokle je stigao Tanjin slučaj:

- Nadležni australijski organ je zatražio dopunu njene dokumentacije preko Ministarstva pravde Srbije. Ona je obaveštena o tome i, na savet Ministarstva pravde, angažovala je advokata da joj pomogne oko prikupljanja dokumentacije. Još nije dostavila našem ministarstvu šta su joj tražili iz Australije da bi oni poslali u Australiju i postupak se nastavio. Nakon što dostavi biće održano ročište, na kome će se odlučiti oko dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading