(VIDEO) BOMBA! Angellina u duetu sa Electrom Elite: Fatalne crnke pravo osveženje u doba korone!

Autor:

Zabava

08.09.2020

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, ukrstila je pevačke sposobnosti sa atraktivnom kolegnicom iz Švajcarske, čuvenom Electrom Elite.

RepublikaFoto: Đorđe Bukvić
Angelina i Electra Elite

 Naime, pevačice su danas kasno popodne izdale duetsku pesmu pod nazivom "Lepa sam", koju su ekranizovale na visokobudžetnom nivou. Spot se snimao na nekoliko lokacija, u kojem glavnu ulogu ima fatalna crnka Electra, koja se do sada nije pojavljivala u javnosti. Pored vidnog luksuza, brendova i seksipila, nekoliko mladih manekena doprineli su da radnja spota i kadrovi budu još interesantniji.

S obzirom na to da je muzička industrija zbog koronavirusa na velikom novčanom gubitku, pevačice nisu čekale da sve prođe jer su imale nameru da publici priušte pravo osveženje.

Fatalna Elektra za medije otkriva kako je došlo do saradnje sa Angellinom, kao i svoja očekivanja budući da se ranije nije eksponirala na srpskom tržištu.

Foto: Igor Živković

- Sklop Angelline i mene mogao je da se desi jer smo na prvu loptu bez ikakvih trzavica našle zajednički jezik. Skontale smo se više nego dobro. Pesma je otpevana jako tečno tako da nismo imale studijske probleme već uz divnu podršku Marka Kona i Ognjena Amidžića sve je islo perfektno. Znate kako kažu "Dream Team", bukvalno. Snimlen je i spot, koji je uradio Ljubba, koji je jedan divan umetnik pun ideja. Naravno, i Angellina i ja smo bile veoma prisutne u stvaranju spota, kako fizički, tako i psihički. Upravo zbog toga imamo ovaj produkt koji može preći sve granice jer smo nešto novo i nešto osvežavajuće u ovim teškim vremenima. Zamislila sam tako pesmu da su i moja očekivanja u startu bila rešena, odnosno čim sam je čula. Nemam običaj da se hvalim, ali ljudi će sami sve ukapirati. Na vama je da je čujete i ocenite (smeh) - rekla je Electra za medije.

Poslušajte novu pesmu Electre Elite i Angelline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading