Bivši muž ne prestaje da je psihički maltretira: Dušan preti Tanji porno-snimkom!

Autor:

Zabava

08.09.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić skoro pola godine prolazi kroz pakao nakon što joj je još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević bespravno i bez njenog znanja odveo sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Dušan je sada otišao korak dalje u nameri da bukvalno uništi pevačicu. Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Jovančević je pre nekoliko dana Tanji poslao poruku u kojoj joj preti da će objaviti njen eksplicitni privatni snimak ukoliko ne povuče sve prijave protiv njega.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tanja Savić

- Tanja je bila šokirana kada joj je stigla poruka. "Ako ne povučeš sve tužbe koje si podnela protiv mene, ceo svet će gledati našu seks-akciju. Ne znam kako ćeš posle sinovima pred oči, pa ti razmisli", stajalo je u Dušanovoj poruci koja je naterala Tanji suze na oči. Bukvalno je počela da se trese uplašena da će Dušan to da učini i načini da je se deca stide. Sestra je tešila i govorila joj kako će, ukoliko to uradi, samo on naići na osude, ali nije pomagalo - govori dobro obavešten izvor.

Savićeva ne može sebi da oprosti što je bila u braku sa takvom osobom i što ga od starta nije dobro procenila.

 Ako ne povučeš sve tužbe koje si podnela protiv mene, ceo svet će gledati našu seks-akciju, pisalo je u poruci koju je dobila Savićeva

- Bila je očajna, nije mogla da veruje da joj neko sa kim je provela tolike godine i s kim je osnovala porodicu preti tako niskim stvarima. Međutim, nijednog trenutka nije odustala, nego je još odlučnija u nameri da pravdu istera do kraja i ne pada joj na pamet da odustaje niti povlači bilo kakve prijave sve dok ne vrati sinove kući. Po cenu da joj sutra naslednici kažu da je se stide, rešena je da slučaj istera do kraja - završava priču izvor.

 
RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private

Kako dalje saznajemo, u toj nameri joj značajno pomaže porodica, ali i prijatelji, koji je bodre iz dana u dan. Svi je ohrabruju i daju joj snage da istraje do kraja. Koliko je rešena, govori i činjenica da je nastavila sa tezgama i da se vratila poslu da bi skupila novac za advokatski tim, koji je angažovala u Australiji!

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Tanju, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private

Podsećanja radi, Dušan Jovančević je poslednje nedelje aprila odveo njihove sinove u Australiju bez Tanjine dozvole, čime je počinio krivično delo. U nedavnoj ispovesti javnosti Tanja je istakla da je, pored sinova, odneo i svu njenu ušteđevinu.

- On je meni odneo sav novac. Njemu nisu bitna samo deca, tačno je to planski uradio. Nije smeo preko granice da prenese više od 10.000 evra. Ja sam skupljala za nekretninu zato što sam uvek plaćala kiriju. On nije želeo ništa da kupi u Srbiji. Znam da je kupio biznis-kartu od 20.000 evra, mojih, naravno. Postoji opcija da je kupio kartu od 5.000 evra, da je rekao: "Mama ne može da putuje, prehlađena je" i da su ga pustili. Toliko para je trošio, toliko je bio bez duše... Zna da ne radim. Preneo je u koferu novac. Znate da iz Srbije ne smete da nosite taj novac? Ali nije ga on zaradio - rekla je tada Tanja.

Država reagovala, Dačić obećao pomoć

Nakon što je u javnost iznela njenu ispovest o borbi za starateljstvo oglasio se i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je pevačici obećao pomoć u borbi za vraćanje sinova.

- Za rešavanje ovog slučaja moram da budem potpuno direktan, ovo je pravno pitanje. Mi ćemo kao diplomatija uraditi sve što je na nama. Tanja se nama obratila 23. jula. Mi smo to predali Ministarstvu pravde. Skupili su sve potrebne informacije, a onda smo poslali zvaničnu notu Australiji. Treba reći da deca imaju australijske pasoše, a Tanja nema, ona ima važeću dozvolu za boravak u Australiji - istakao je Dačić.

 

Brena će platiti Tanji karte da ode po sinove

Lepu Brenu jako je pogodio slučaj Tanje Savić, pa je ponudila svu finansijsku pomoć da bi omogućila pevačici da ode u Australiju i bori se za decu. Tanja je nedavno javno apelovala na kolege da joj pomognu, koliko ko može, i da joj omoguće da ode u Gold Kost da se izbori za starateljstvo nad decom Đorđem i Maksimom.

- Lepa Brena se među prvima ponudila da pomogne. Rekla je prijateljima da prenesu Tanji kako je spremna da joj pomogne sve što treba. I finansijski i savetima. Rekla je: "Taman posla da joj ne pomognem kad je tako delikatno pitanje posredi. Ako neko treba, mi moramo da joj se nađemo. Kupiću joj ja kartu do Australije i tri karte za nazad da vrati sinove."tanja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

08.09.2020 12:54

Brena će da plati Tanji kartu do Australije. Ali Tanja je prevarant. Neće hteti ni da ode da vidi sinove.

Krsta

08.09.2020 13:40

Tanja sve laže. Samo da bude svaki dan u novinama i na TV.