BUKTI RAT FOLKERKI! Bekuta besna: Neću tezge sa Zoricom Brunclik!

Autor:

Zabava

08.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta i Zorica Brunclik već više od pet godina u estradnom su ratu, a netrpeljivost među legendama folk muzike kulminirala je žestokim svađama, zbog kojih Ana izričito odbija na svim privatnim proslavama da peva zajedno s koleginicom. Bekuta navodno odbija svaku tezgu na koju je pozvana i Zorica, o kojoj god sumi da je reč. Naime, obe su dobile poziv jednog imućnog gospodina koji je slavio rođenje deteta, ali Ana, navodno, za to neće ni da čuje, pa je on odustao od pozivanja obe.

RepublikaFoto: Promo foto
Ana Bekuta

- Taj čovek nije pitao šta košta, samo da mu Ana i Zorka pevaju. Međutim, čim je saznao da Ana odbija da radi sa Zoricom jer imaju neki konflikt iz prošlosti, on je odustao iako bi za taj angažman bila plaćena papreno. Rešio je da u tom slučaju ne zove ni jednu ni drugu.

Čuli smo da Ana, navodno, neće sa Zoricom ni da deli bakšiš niti da boravi u istim restoranima i hotelima gde se radi - otkriva izvor za Skandal, dodajući do koje mere je išla Anina netrpeljivost:

- Ona je čak svojevremeno odbila da radi jednu bogatu romsku svadbu samo zato što je na istoj bila angažovana i Zorica. Jednostavno je takva i od toga ne odstupa.

GL: Ana je odbila svaku saradnju sa koleginicom iako bi za to bila plaćena papreno
Foto: Ivica Maksimović

Zorica demonstrativno napustila snimanje

Podsećanja radi, njih dve su u sukobu od novembra 2015. Tada je Brunclikova napustila snimanje novogodišnjeg programa TV Pink zbog kašnjenja koleginice, koja nije ispoštovala satnicu. Nenašminkana, sa sat vremena zakašnjenja, Bekuta se pojavila na snimanju na kojem Zorica nije želela da je čeka. Sa Kemišem je demonstrativno napustila snimanje.

- Šta mene briga što je ona otišla? Je*ala te Zorica. Ma boli me uvo što se naljutila - izjavila je Bekuta tada okupljenim novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading