Sami su krivi: Popović opleo po pevačima koji su kukali tokom korone!

Autor: Espreso.rs

Zabava

06.09.2020

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović je neko ko već dugi niz godina važi za jednog najmoćnijih ljudi na estradi.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Pevači već mesecima kukaju da su ostali bez para zbog epidemije virusa korona. Pitali smo kreativnog direktora "Granda" da li primećuje da li je kriza možda i opametila estradu.

– Jednostavno, ja nisam pevač. Ja nisam čovek koji ide na tezge, ne zavisim od toga da li će biti korone ili neće biti korone i to morate da pitate pevače, ali u svakom slučaju, situacija je teška i mislim da su se pevači prvi put našli u jednoj nezavidnoj situaciji i da su donekle shvatili koliko zdravlje može da utiče na njihov posao i zato mislim da ste delimično u pravu - rekao je Popović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Pevači kukaju kako nemaju nastupe, ali s druge strane, deluje da publika i narod nemaju baš razumevanja za njihove muke. Popović je naveo zašto on smatra da je to tako.

– To je možda i zato što su se neki pevači malo više hvalili oko zarada i oko toga šta poseduju i onda to malo iritira narod. I onda narod u jednom trenutku kaže: "E, evo vam sada! Neka i oni osete malo šta znači nemati!" - rekao je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading