Frontmen Miligrama seda u fotelju "Granda": Preokret u najvećoj diskografskoj kući, oglasio se Saša Popović!

Autor:

Zabava

06.09.2020

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović je otkrio koje veliko ime će biti pojačanje Grand produkcije.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Mili

Naime, on je na to mesto postavio muzičkog producenta Aleksandara Milića Milia koji će ujedno biti i deo velikog muzičkog spektakla „Zvezde Granda“ i radiće na razvoju mladih talenata.

Mili dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije Granda, a u novi ciklus „Zvezda granda“ donosi veliku novinu - vodiće grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom nadmetanju.

Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

"Grand produkcija se konzistentno, već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću i drago mi je što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred!" ističe Mili, a ovim povodom se oglasio i Saša Popović.

"Domaća muzička scena se ne može zamisliti bez Milijevog imena, veliki broj hitova nastalih godinama unazad nosi njegov potpis i zato je bilo prirodno da takvog profesionalca dovedemo u Grand, i da nastavimo da zajedno razvijamo produkciju, kako u Srbiji, tako u inostranstvu" kaže kreativni direktor Granda Saša Popović koji ne krije da je zbog ovog transfera jako srećan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading