(FOTO) Lepa Brena je tokom studentskih dana bila dadilja jednoj maloj slatkoj devojčici! ONA JE POSTALA NAŠA POZNATA PEVAČICA - ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE O KOME JE REČ!

Autor:

Zabava

04.09.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nverovatno!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Brena

Smatra se jednom od najvećih jugoslovenskih zvezda, a i dan-danas ima prestižnu muzičku karijeru. Međutim, malo se zna o njenim ranim počecima i siromaštvu u kojem je živela.

Iz rodnog Brčkog je u Beograd stigla 1979. godine gde je upisala studije turizma na Prirodno-matematičkom fakultetu. Tada je njena petočlana porodica živela samo od jedne – očeve plate. Radio je kao medicinski tehničar, dok je mama povremeno zarađivala kao krojačica. To Breni nije bilo dovoljno za život u Beogradu, pa je odlučila da se zaposli.

Na početku studija, odazvala se oglasu mladog bračnog para Štajdohar kojem je bila potrebna dadilja. Ni manje ni više, devojčicu koju je Brena trebalo da čuva bila je pevačica Ana Štajdohar. Nekada bivša članica grupe Tap 011, danas uspešna samostalna pevačica.

 

 

 

"Tog perioda se zapravo i ne sećam, jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja. Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace. Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko. Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota. Takođe, moglo bi se reći da me je Brena na neki način predodredila za bavljenje muzikom", rekla je Ana jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading