VOLELA BIH DA SMO OSTALI U BRAKU! Ana Nikolić i Rasta su već izvesno vreme u svađi, a evo kako je sve počelo i gde su se upoznali!

Autor: Srbija danas

Zabava

04.09.2020

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak između estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste davno je završena priča, iako su počeci slutili na dug zajednički život. Iz braka imaju ćerkicu Taru koja je cantar njihovog sveta.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/ST/Vladimir Lukić
Rasta i Ana

Ana se nedavno prisetila kako je izgledao njen i Rastin prvi susret pa progovorila o tome pred kamerama.

- U njegovom studiju sam bila strah i trepet. Meni nešto nije išlo pred album, pa su mi moji poslovni saradnici predložili da se raspitam o njemu, a ja sam mislila da treba da tražim nekog Ristu, čudno mi je bilo ime Rasta. Prvi put sam otišla sa naočarima, nesređena, verovatno nakon nekog provoda. Rasta mi je pustio neke pesme koje je trebalo da izaberem za svoj album, a ja sam skakala i vrištala nakon što sam čula svaku.

Jedna od njenih najpopularnijih pesama sa tog albuma jeste ,,Labilna'' koju je Rasta prvobitno napisao za sebe, ali kako je Nikolićeva bila oduševljena tom pesmom, reper joj je poklonio.

 

 

 

- Taj album je doneo prijateljstvo, pa i ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam tekst otpevala, a da to nije Marina Tucaković - kaže pevačica i dodaje da joj je najvažnije bilo da kada se desi ljubav, da se ostvari kao majka sa osobom koja joj je i prijatelj: 

- Ja bih volela da smo ostali u braku. Imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni na našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je ćerkica Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading