EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Kockareva i Nenad kriju aferu: Lalatović i Kija imali odnose u njegovoj vili u Novom Sadu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevačica Kija Kockar nedavno je imala ljubavnu avanturu i se*s sa trenerom FK Vojvodina Nenadom Lalatovićem (42), nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, u njegovoj vili u Novom Sadu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

Obostrane simpatije rodile su se nakon kraćeg dopisivanja, a strast je planula u momentu kad se Kockareva uputila u Srpsku Atinu.

Iako je opšte poznato da Kockareva izbegava da odgovara na pitanja o ljubavnom statusu, interesantna je činjenica da je zapravo sve vreme krila ljubavnu priču s atraktivnim trenerom, te je na pitanja novinara da li ima novog dečka stalno odgovarala da ga nema, iako se regularno viđala sa Lalatovićem.

- Njihov susret i upoznavanje bili su za Kiju ostvarenje jedne dugo očekivane želje. Kako ima veliki publicitet, svaka njena reč nailazi na reakciju javnosti, pa je tako bilo i u slučaju Lalatovića. Nenad je kroz medije saznao da je izjavila da joj se on već duže vreme dopada. Pronašao je njen broj i tako su stupili u kontakt - počinje priču Kijin drug koji je želeo da ostane anoniman. On nam je otkrio i detalje njihovog susreta, kao i šta se nakon intimnog čina desilo sa rijaliti-učesnicom i fudbalskim trenerom.

- Kija je bila oduševljena što je Nenad kontaktirao sa njom. Bila je jako srećna i odmah je ušla u konverzaciju sa njim. Prošlo je nekoliko dana dok su se oni zbližili, a onda nakon danonoćnog dopisivanja Nenad ju je pozvao da dođe kod njega u goste u Novi Sad. Prelepa vila ima bazen i nekoliko soba, a oni su se tu prvi put i sreli - kaže dobro upućen izvor i dodaje:

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

- Kija se odmah uputila u Novi Sad jer je već počela da se zaljubljuje u njega i htela je da želju da ga upozna pretvori u stvarnost. Proveli su dva dana zajedno i uživali su jedno u drugome. Imali su se*s i danju i noću. Ona se baš bila zagrejala da uđe u vezu sa njim i nadala se da će tako biti.

Kako dalje saznajemo, Kockareva se prijatelju poverila da je toliko odlepila za trenerom da je čak razmišljala i o potomstvu.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Kija Kockar

- U tim momentima kad se osećala kao na sedmom nebu poželela je da pokaže koliko je razuzdana u krevetu i nije se libila da eksperimentiše u svemu sa Nenadom. Potpuno su im popustile kočnice i strast je buknula, naložili su se jedno na drugo. Kija je potpuno odlepila za njim i proradio joj je majčinski instinkt, u njemu je videla otelovljenje čoveka sa kojim želi brak. Međutim, ubrzo se uverila da njihov odnos nema perspektivu. Njih dvoje nisu razmišljali u istom smeru, te zbog toga nije želela ništa da priča na tu temu u medijima.

Kako bismo proverili šta se zapravo dogodilo u njihovom odnosu i kako je došlo do njihovog susreta koji kriju od očiju javnosti, kontaktirali smo sa Kijom Kockar i Nenadom Lalatovićem, ali se oni sve do zaključenja ovog broja nisu javljali na naše pozive.

Kija: Ložim se na Nenada

Bez imalo zadrške Kija je u emisiji "Amidži šou" otkrila da je bacila oko na Nenada, te je na pitanje u rubrici Kontra-šot "Navedi ime osobe na koju si se ložila, u poslednje dve godine, a da on to nije znao" odgovorila:

- Nenad Lalatović, osoba na koju se ložim, a da on to ne zna, ali evo sada zna. Govorila sam za Bikovića i Bogdanovića, u poslednje dve godine mi je Lalatović zgodan - izjavila je Kockareva početkom jula.

RepublikaFoto: instagram.com/andrijalazovic_bu2
Vuk Mob, Dimitrijević i Andrija Lazović bili intimni sa rijaliti-pobednicom

Kao bomba odjeknula je ispovest verenice repera Vuka Moba, Olivere Konatar, da je Kija stupila u sek*ualni odnos sa Vukom nakon samo jednog poljupca.

Fotografije sa njihovog letovanja u Crnoj Gori osvanule su na svim portalima, a Mob je jako brzo uvideo da Kija nije za njega. Još jedan u nizu muškaraca sa kojima je imala ljubavnu priču bio je i fudbaler Miloš Dimitrijević, sa kojim je bila u Istanbulu u junu 2019. godine, a i tu vezu je krila od očiju javnosti.

Neizostavni deo njenog ljubavnog života bio je i Crnogorac Andrija Lazović, sa kojim je bila u vezi pre ulaska u "Zadrugu 1", gde je doživela da Filip Đukić prizna da je i on imao se*s sa njom u toaletu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Max

05.09.2020 12:41

Aman ovu nije imao samo ko nije pitao