Miriše na ljubav: Mirza Selimović u Los Anđelesu ljubio crnokosu lepoticu!

Autor:

Zabava

03.09.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalna zvezda Mirza Selimović ne odustaje od hitova, ali ni od kvaliteta kada je reč o spotovima te je ovoga puta pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje njegovog glasa.

Foto: Promo
Mirza sa manekenkom iz spota

Selimović je objavio novu pesmu “Bonasera” upravo ove večeri na svom Jutjub kanalu i obradovao sve svoje fanove.

Ono što je kuriozitet ove pesme jeste što je popularni pevač ubacio i italijanske izaze i sve učinio romantičnijim, a za ovaj singl snimio je i spot u Los Anđelesu.

Kadrovi talasa na plažama Malibua smenjuju ljubavne scene snimane u prestižnom “Lacma” muzeju u Los Anđelesu, a sve prema zamisli reditelja Vedada Jašarevića.

RepublikaFoto: Promo
Mirza Selimović

Posle pesama “Ko te pamti”, “Nevjerna” i velikog hita “Avet” koji je snimio sa koleginicom Milicom Todorović, pesma “Bonasera” novi je Mirzin projekat koji već posle prvog slušanja osvaja publiku. Svi oni koji vole kvalitetan zvuk i Mirzu, novu pesmu i spot u kom ljubi crnokosu lepoticu mogu pogledati na njegovom Jutjub kanalu već sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading