UŽAS! Pevačici bitnija linija od života: Ana se dovela u smrtnu opasnost!

Autor:

Zabava

01.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić dovela je sebe u smrtnu opasnost zbog toga što nakon godinu dana nije izvadila ugrađeni prsten za smanjenje želuca.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ana Nikolić

Kako Srpski telegraf saznaje, lekari su očajni jer se pevačica već dva meseca ne odaziva na njihov poziv i ne zakazuje termin za intervenciju koja hitno mora da bude urađena.

- Ana je pre 14 meseci ugradila prsten za smanjenje želuca da bi drastično smanjila unos hrane i tako smršala. Ta metoda joj je pomogla u samo nekoliko nedelja i pevačica se vratila na devojačku kilažu. I sve bi to bilo u redu da se Ana pridržavala saveta lekara i da je došla nakon pola godine da izvadi sporni prsten. Međutim, pevačica je želela da smrša više i nije joj padalo na pamet da poseti lekara i obavi intervenciju - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

- Da stvar bude gora, Ana nije išla na kontrole, a kilogrami su samo spadali. Čak se hvalila prijateljicama kako jede manje od deteta i kako je uskoro čeka anoreksija. Toga se doktori najviše i plaše i uludo pokušavaju da je dozovu da dođe i da joj izvade sporni prsten! Oni su očajni jer zadržavanje tog mehanizma u organizmu može dovesti do smrtnog ishoda ukoliko se mnogo premaši rok za vađenje. Krajnji rok je godinu dana, a ona je i to prekršila - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Ana ne haje preterano za savete i upozorenja lekara. Ona se pribojava da će nakon skidanja prstena početi ponovo nekontrolisano da jede i da će vratiti kilograme i biti gojazna. Mama i brat je na sve načine ubeđuju da to uradi jer zdravlje treba da joj bude na prvom mestu.

U želji da proverimo informacije do kojih smo došli pozvali smo Anu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Indi mogla da umre zbog smanjenja želuca

Pevačica Indira Aradinović Indi dovela je sebe pre nekoliko meseci u smrtnu opasnost nakon sto se podvrgla intervenciji smanjenja želuca. Naime, intervencija, prema pevačicinim rečima, nije protekla kako treba, a postoperativni tok se toliko zakomplikovao da su se lekari na VMA nekoliko dana borili za njen život i jedva joj spasli živu glavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading