(FOTO) BIO JE VRHUNSKI FRAJER! Naš poznati pevač preživeo INFARKT, borio se sa OVIM POROKOM, a evo kako sad izgleda posle svega - NEĆETE GA PREPOZNATI!

Autor:

Zabava

31.08.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nikolić takmičio se 2004. godine i došao je do samog finala "Zvezda Granda". Za prvo mesto se borio sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Banetom Mojićevićem, Darkom Filipovićem i Stevanom Anđelkovićem. Već sledeće godine, tačnije 2005 godine od Granda je na poklon dobio kompletan CD.

RepublikaFoto: Printscreen

Nemanja je vremenom zapostavio fizički izgled, a kako nije vodio računa, višak kilograma mu je promenio fizički opis. On se pojavio na slavlju povodom rođenja ćerke Mikija Đuričića, u Kupinovu, a mnogi su komentarisali da se ugojio više od 30 kilograma.

Nemanja je čak pre nekoliko godina, doživeo infark i to za volanom kada je vozio ženu i deca, kada mu je preporučeno da smanji strest i da povede računa o ishrani. On je čak učestvovao u jednom rijalitiju, a imao je problema sa kockom. 

 

 

 

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nemanja Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading