Auu, neće više smeti da je pomene: Anabela brutalno odgovorila Đoletu Đoganiju!

Autor:

Zabava

29.08.2020

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti rat između bivše familije i Atijasove.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Sukobi između porodice Đogani i Anabele Atijas nikako da se smire, a tenziji se ne nazire kraj.

Iako bi, mnogi smatraju, Anabela i Gagi trebalo da budu ti koji će se dogovoriti oko svega, neretko se članovi njegove porodice mešaju i iznose svoje mišljenje.

To je uradio i Đole Đogani. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đole Đogani

Anabela, očekivano, nije ostala dužna Đoletu, te mu se obratila podužim pismom koje je napisala na Instagramu.

Foto: instagram.com/printscreen

- Poštovani poglavice, pošto vidim da se interesuješ za alimentaciju za moju decu, čisto da utvrdimo neke činjenice pre nego što krenemo u dalju priču. Taj stan o kome pričaš je u vlasništvu Gazmenove dece i moje, ja stan u kom živim dam svojoj i njegovoj deci, dok on kupuje stanove na sestrino ime krijući to od svoje dece, ja sam decu podizala dok se on provodio i drogirao. Što se grupe tiče, ja sam pevala dok je on bio po afterima i ako se interesujes da l' je sve podeljeno na ravne časti, mogu ti reći da je grupa mogla da se deli ako je firma, kako kažeš. A ako si tako dobar stric Hamite, lepo se odrekneš duga Gazmenovog prema tebi i ima da isplati prehranjivanje svoje dece. Ja razumem vašu brigu za njega sada kad je uzeo pare od Pinka i kupuje stanove na vaše ime, ali vas se sećam i dok je Andrej plaćao dugove njegove, a vas nije bilo. Tako da na sledećem zasedanju plemenskog saveza stavi i ovaj stori na razmatranje pa se čujemo. Srdačan pozdrav, Anabela Bukva Atijas. - napiala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading