Bivši muž Nataše Bekvalac dobio sina: Ime koje su mu dali ZAPANJILO čitavu Srbiju - DA LI JE OVO MOGUĆE?

Autor: Kurir

Zabava

27.08.2020

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši, treći muž Nataše Bekvalac, koji je osuđen za porodično nasilje, Luka Lazukić postao je otac po treći put.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva, republika.rs
Nataša i Luka

Njegova nevenčana supruga Slađana Ivanišević u petak je rodila zdravog dečaka, kome su roditelji dali ime Nor Nu (Noor Nu). Oni su se za to ime odlučili još kad je plesačica iz Novog Sada ostala u drugom stanju. Tada im nije bilo važno da li će beba biti muškog ili ženskog pola, a izabrali su ime koje bi dali bebi i da je devojčica. Kako smo saznali, ime Nor Nu postoji u nekim kulturama i znači isto što i Luka - onaj koji širi svetlost.

Zbog pandemije virusa korona, Lazukić nije pravio slavlje povodom rođenja muškog naslednika, ali je u svom domu počastio najbliže prijatelje i porodicu. Mama i beba su u utorak napustile porodilište, a kod kuće ih je čekalo iznenađenje - za Slađanu poklon od Luke, a za naslednika moderan krevetac i kompletna oprema.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Luka iza sebe ima dva neuspela braka, a prema rečima njegovih bliskih prijatelja, i pored sjajnog odnosa sa Slađanom, njih dvoje i dalje ne planiraju venčanje. Poučen iskustvom iz prethodna dva braka, iz kojih ima po jednu ćerku, rešio je da sa Ivaniševićevom ne potpisuje zakletvu na večnu ljubav. I ona se s tim složila, ali to ne znači da jednoga dana tu odluku neće promeniti. Zasad savršeno funkcionišu i ne razdvajaju se jedno od drugog. Žive u njenom stanu u Novom Sadu, o čemu je Kurir već pisao, i kompletno su ga preuredili i podredili bebinim potrebama.

 

Luka se ne javlja na pozive, s druge strane, plesačica je kratko rekla:

Foto: instagram.com/printscreen

- Presrećni smo! Porođaj je bio lak i brz, prirodnim putem. Maksimalno smo posvećeni sinu i uživamo u prvim bebinim danima - rekla je ponosna mama. 

Srpska Atina Našao posao u Novom Sadu:

Luka Lazukić promenio je život iz korena nakon razvoda od Nataše Bekvalac. On se iz Beograda preselio u Novi Sad, gde odnedavno radi u jednoj firmi. Lazukiću, po svemu sudeći, prija život u Novom Sadu, odakle je i njegova prva supruga, s kojom ima ćerku. On je život podredio poslu i obavezama koje ima oko zajednice sa Slađanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sebastianakurtz

28.08.2020 02:46

sve med i mlijeko...