I ONE VOLE "PILETINU"! DARA NIJE JEDINA KUGUARKA NA ESTRADI: Ove poznate dame šetaju mlađe frajere!

Autor: informer, Republika

Zabava

28.08.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davno je poznata izreka da ljubav ne mari za godine. Ipak, uvek kada poznate ličnosti, pogotovo dame, izaberu znatno mlađe partnere, digne se velika prašina na šta one ne mare, već se prepuštaju osećanjima. Srca ovih poznatih dama osvojili su znatno mlađi muškarci!

RepublikaFoto: e-stock/D. BALŠIĆ
Dara Bubamara

Verica Rakočević

Proslavljena kreatorka svakako drži rekord, kada su u pitanju pripadnice domaće estradne scene. Naime, ona se 2013. godine udala za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića sa kojim je i danas srećna, te se na njihovom primeru ona stara "prava ljubav godine ne broji" ispostavila kao istinita.

Goca Tržan

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Goca Tržan

Ni ona nije robovala predrasudama i stereotipima, već se posle jednog propalog braka, u kom je dobila ćerku Lenu, na večnu ljubav zavetovala 14 godina mlađem bubnjaru Raši Novakoviću. Oni su dugo nastupali zajedno, a onda su se pojavile simpatije najpre s Rašine strane, a potom i Gocine. Iako je u prvi mah odbijala upuštanje u vezu s njim, brzo je poklekla, a i danas su srećni i rade na prinovi, koja im je najveća želja.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Goga Sekulić

Goga Sekulić

I ona nije odolela na šarm i lepotu mlađeg muškarca. Njen izabranik je sportista Uroš Domanović, za kog se tajno udala u Švajcarskoj 2018. godine, a u decembru iste godine postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Vasilij Andrej.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

Anabela Atijas

Nije tajna da su Anabelu oduvek privlačili mlađi muškarci. Posle razvoda od Gagija Đoganija, kratko je bila u romansi s znato mlađim manekenom Mladenom Radulovićem, kojeg je upoznala u rijalitiju, da bi se potom zaljubila u 11 godina mlađeg Andreja Atijasa. Dobili su ćerku Blankicu, a usled brojnih problema razveli su se prošle godine. Anabela se nije odrekla muževljevog prezimena, što se ispostavilo kao pametan potez, jer je palo pomirenje nakon njenog učešća u trećoj sezoni "Zadruge".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading