Kija opljačkana u Hrvatskoj: Pevačici u restoranu ukrali 1.500 evra!

Autor: Hit

Zabava

26.08.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar pokradena je u Hrvatskoj. Pevačici su, dok je bila na letovanju u Poreču, ukrali torbu u kojoj je imala 1.500 evra i platne kartice.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Kija Kockar

Kockareva je krađu prijavila policiji, ali počinioci još nisu uhvaženi.

- Kija je očajna jer je usred Hrvatske ostala bez prebijene pare, pa je morala ranije da se vrati u Beograd. Bila je na meti lopova u restoranu u koji je sa prijateljicom otišla na večeru. U jednom momentu joj je zazvonio telefon, pa je izašla napolje kako bi na miru razgovarala, a njena drugarica je tada otišla do toaleta - priča izvor blizak Kockarevoj.

Kada su se vratile za sto, nastavile su da ćaskaju još pola sata ne sluteći da su pokradene. Kija je shvatila da joj nema torbe tek kada je pozvala konobara da plati račun. Torba joj je bila okačena za stolicu na kojoj je sedela.

Nastala je opšta frka. Kija se uspaničila i mahnito gledala da li neko ima njenu torbu. Ali počinilac nije bio na vidiku. Očigledno je lopov motrio na Kiju i iskoristio trenutak njene nepažnje. Kockareva je bila očajna jer je u toj torbi sav novac kog je ponela na letovane.

RepublikaFoto: instagram.com/kijakockar
Kija Kockar

Odmah se uputila u prvu policijsku stanicu i prijavila slučaj. Policajci su joj uzeli podatke i rekli da će joj javiti ukaliko nađu lopova. 

Posle incidenta vratila se u hotel i ranom zorom krenula za Beograd. 

- Trebalo je da ostane još tri dana na moru, ali nije imala više para, pa je prekinula odmor. Ovo joj baš nije trebalo sada kada nema tezgem a nju su još i pokrali. Ali proći će je to, ona je jaka žena. Navikla je da se bori kroz život.

- Ne pitajte me ništa! Upravo sam u banci, vadim nove kartice. Stvarno nemam vremena da pričam, u gužvi sam - kratko je rekla Kockareva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

26.08.2020 12:31

A automobil nisu?

Đorđe

26.08.2020 13:28

Sramota za Hrvatsku. Kamere svuda. A gde je snimak?