KARLEUŠINA KROJAČICA PREKROJILA TIJANU I DARU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šou "Tvoje lice zvuči poznato" u najnovijoj epizodi koja će se emitovati u nedelju od 21 čas na TV Prvoj doneće salve smeha, ali i suze koje će takmičari izmamiti gledaocima, kao i članovima žirija.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Tijana Dapčević kao Dara Bubamara 

Atmosferu će posebno zagrejati Tijana Dapčević i Dragana Mićalović kao Dara Bubamara i Džej Ramadanovski. Naime, Dapčevićka je krenula da imitira Daru zakopčana do grla, ali ju je u šminkernici, srećom, na vreme zasrela krojačica Žaklina (koja inače šije za Jelenu Karleušu, a angažovana je kao oficijelni krojač za ovaj šou, prim. aut.) i skratila joj predugačku haljinu. Žiri se ovaj put rasplakao, ali od smeha, kako je Tijana uspela da skine brze dens pokrete čigre Dare. Ona je jedva preživela ovaj tempo igre i pevanja na sceni, te je nakon nastupa jedva povratila dah, dok je Džej bio nešto mirniji.

 Tijana nakon nastupa jedva došla do daha, ali je u kraćoj suknji uspela da skine brze pokrete Dare čigre

Najviše emocija izmamiće Stevan Anđelković, koji je imitirao preminulog pevača Tošeta Proeskog, jednog od najboljih vokala s ovih prostora. Svi u studiju su se naježili tokom ovog sjajnog izvođenja, a Stevan je dokazao da je i ovog puta na visini zadatka. Miri Škorić je imitacija Zorice Brunclik očigledno bila izuzetno zabavna, te je čitavo veče nameštala pink periku. Bivša pobednica ovog šoua Ana Kokić ove nedelje je uživala u imitacijama kolega kao specijalna članica žirija TLZP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading