PLJUNULI, PA POLIZALI Pevači se ipak predomislili: Sloba, Ćemo i Ćeranićka pevali u Budvi, pohitali što brže u Crnu Goru!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

24.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus umnogome je pokvario letnju sezonu, ali i pomerio zakazane nastupe estradnjaka, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pevači su danima govorili fanovima da ove godine neće ići u Crnu Goru zbog svih dešavanja, ali i činjenice da su nam zatvorili granice. Međutim, što se kaže, pljunuli su, pa polizali.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Čim su dobili zeleno svetlo, naši su potrčali, pa su tako Sloba Radanović, Milena Ćeranić i Amel Ćeman Ćemo već napravili nastupe na primorju, a mnoge njihove kolege samo čekaju poziv koji se ne odbija.

- Kao jedan od trenutno najtraženijih srpskih vokala, bilo je zagarantovano da će Sloba napuniti klub u Budvi, što se i desilo, a sinoćnu žurku upotpunili su Radanovićev menadžer i verenica Jelena. Ne mogu da kažem ništa loše jer je atmosfera bila za pamćenje. Jednostavno, narod se uželeo muzike i alkohola. Nikada nam manje pevača nije dolazilo nego ove godine, korona je poremetila sve. Voleo bih da Dara Bubamara dođe, ona isto pravi haos na sceni - rekao je za Srpski telegraf čovek iz Budve.

Voleo bih da Dara Bubamara dođe, ona isto pravi haos na sceni, kaže izvor

Foto: instagram.com/ceranicmilena
Milena Ćeranić

S druge strane, Milena i Ćemo već godinama nastupaju zajedno, a tako je bilo i ovog puta. Oni su nekoliko dana proveli u Ulcinju, sunčali se i provodili na plaži, a uveče su održali i nastup. Tako da cela priča oko neodlaženja u Crnu Goru pala je u vodu čim je to bilo dozvoljeno, a mnogi su osudili pevače zbog tako labilnog karaktera.

 

- "Toliko o tome da nećemo kod naše braće", "Ipak si ti Lunin bivši, srećno ti bilo", "Vodiš li bakutu sa sobom" - samo su neki od komentara na pevačevo obaveštenje da peva u Budvi.

Inače, osim ovih što idu da rade, tamo je među prvima stigla Neda Ukraden da proslavi rođendan u jednom od najluksuznijih hotela u Budvi. Malo za njom je pristigla i Lepa Brena sa Bobom, kao i pevačica Jana Todorović sa porodicom.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca posle sedam meseci opet nastupa

Svoj prvi nastup posle sedam meseci balkanska majka dogovorila je u Lucernu u Švajcarskoj, gde će pevati zajedno sa dugogodišnjim prijateljem i kolegom Acom Lukasom.

- Nadam se da će sve biti u redu i da će se koncert održati. Jako se radujem druženju s mojom publikom! Posle sedam meseci jako sam ih se uželela, i pevanja isto, muzike - napisala je pevačica na Instagramu.

Lukas zakazao koncert

Aca Lukas sa radošću je najavio da će održati 29. 9. 2020. koncert na Tašmajdanu u Beogradu. Ne krije da se uželeo publike, kao i da mu je drago što situacija sa koronom jenjava.

- Najzad krećemo. Uskoro više informacija o svemu. Jedva čekam - napisao je pevač na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

24.08.2020 10:45

Pljunuli su, pa polizali. Bljak.

Zdipi

24.08.2020 10:51

Vodiš li bakutu sa sobom?