Nove informacije o seriji "Pevačica": Branka Pujić glumi majku Milici Pavlović!

Autor: Blic.rs

Zabava

23.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimanje serije o kojoj i pre početka emitovanja svi pričaju počelo je pre nekoliko dana, a kako scenarista projekta Gaga Antonijević kaže, pevačica Milica Pavlović se odlično snašla iako joj je ovo prva uloga u životu.

RepublikaFoto: Promo foto
Branka Pujić

Poslednjih meseci o seriji „Pevačica“ pričalo se mnogo, od toga ko su glumci, preko detalja koji su se ticali samog scenarija, do toga koliko čitava priča prikazuje realnu sliku javne scene o kojoj zasigurno svi vole da slušaju. I dok su mnogi tvrdili da je glavna okosnica u seriji trenutak vezan za tragičnu smrt pevačice Jelene Marjanović, istina je potpuno drugačija. Na prvom danu snimanja, kako smo uspeli da saznamo, nema nikakvih dodirnih momenata iz Jeleninog života, a pevačica Milica Pavlović koja nosi glavnu ulogu u ovom visokobudžetnom projektu odlično se snašla prvog dana ispred filmske ekipe. Kako je „Blic“ mogao da se uveri, na snimanju se poštuju sve epidemiološke mere.

- Već sedam dana se snima serija koja će biti nešto potpuno novo na našim prostorima. Milici su ovo prvi snimajući dani kao debitantkinje u svetu kinematografije, ali se veoma dobro snašla sa kamerom i čitavom ekipom na setu. Fantastično protiče snimanje i svi se maksimalno trude da priskoče u pomoć pevačici kada se radi o brojnim stvarima. Ima posebnu energiju, ali još posebniju na sceni jer je to ipak njen posao - u dahu priča izvor blizak produkciji koji je bio na setu i dodaje:

- Prvi dani su najteži, jer počinje međusobno upoznavanje glumaca, a stvorene su divne emocije. Miličin lik se zove Ivana Lazić, dok njenu suparnicu tumači Jelena Grujičić, odnosno Emilija u seriji. U prvim danima snimljen je Miličin lajv nastup na jednom beogradskom splavu. Njih dve zajedno učestvuju na takmičenju „Superglas“, na kojem Ivana pobeđuje, a njena karijera kreće munjevitom brzinom da se razvija. Snimanje bi trebalo da traje do početka decembra, a biće bogata glumačka postava - dodaje  izvor.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Milica Pavlović

U seriji se pojavljuju mnoga poznata glumačka imena.

- Glumac Igor Đorđević, koji tumači jednog od inspektora, za potrebe uloge smršao je skoro deset kilograma, a gledaoci će imati prilike da ga vide u potpuno novom svetlu. Zlatan Vidović glumi privatnog detektiva koji nosi glavnu ulogu, jer prati pevačicu i otkriva ono što javnost nema prilike da sazna o njoj. Nikola Rakočević prvi put u životu igra estradnog menadžera koji vodi sve ono što se tiče Ivane, pa tako često dolazi u sukob sa novinarima, ali i ljudima koji mogu da mu naprave ozbiljne probleme u životu. Miloš Timotijević je još jedan u nizu estradnih menadžera. Zanimljivo je da glumac Jakov Jeftović, kog je publika upoznala kroz opasne likove, sada ima potpuno novu transformaciju, te igra Miličinog šminkera - kaže izvor.

Interesantno je da se mnoga velika imena glumišta pojavljuju u seriji, ali u veoma specifičnim i do sada neviđenim ulogama. Tako ćemo Danicu Maksimović videti u ulozi stilistkinje koja će voditi računa o tome šta će pevačice nositi na sebi, dok će Nataša Ninković biti u ulozi vračare sa područija Vlajne.

Miloš Trojpec biće još jedan u nizu inspekotora, dok je Branka Pujić majka Milice Pavlović. Za potrebe snimanje dobrih kadrova čitav projekat biće relizovan na nekoliko lokacija u Srbiji, dok će veći deo biti sniman u Beogradu.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Nataša Ninković

Iza novog televizijskog dela stoje kreatori i scenaristi Nataša Drakulić i Predrag - Gaga Antonijević, a reditelju Milošu Kodemu je pripala čast da vodi čitav projekat.

Prema rečima glavnog protagoniste ovog projekta Milice Pavlović, ispred nje je mnogo neprospavanih noći i nekoliko meseci ispred kamera.

- Iskreno, sada kada je informacija o seriji „Pevačica“ postala javna, osećam veliku euforiju i uzbuđenje, ali postajem i svesna šta se zapravo dogodilo i kakvu odgovornost imam u narednom periodu. Naravno, istinski sam polaskana i počastvovana što je zaista neverovatna ekipa koja stoji iza realizacije ove serije, na čelu sa Gagom Antonijevićem, u meni videla takav glumački potencijal i dodelila mi veoma zahtevnu i ozbiljnu ulogu. Njihovo poverenje i vera u mene je moj najveći motiv da dam 1.000 posto kada je ovaj projekat u pitanju. Moji fanovi i generalno publika zna da ja kad se nečeg prihvatim, onda sam rešena da idem do kraja - rekla je Milica, a potom dodala:

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Milica Pavlović

- U toku karijere sam imala zaista mnogo ponuda kada su serije i filmovi u pitanju, ali nisam neko ko bi bilo šta uradio, tek da bi mogao da se pohvali time. Uvek ozbiljno razmislim pre nego što donesem odluku. Ovakvu ponudu i ulogu nisam mogla da odbijem, prihvatila sam se ozbiljnog i teškog zadatka, ali sam spremna da budem maksimalno posvećena narednih nekoliko meseci, koliko će trajati snimanje - iskrena je pevačica.

Sve pohvale na račun Milice uputio je i sam scenarista:

- Veoma sam zadovoljan kako protiču prvi snimajući dani. Glumci su željni zanimljivih uloga, a ovo je bila idealna prilika da im ponudimo upravo ono što žele. Milica se odlično snašla pred kamerama, a oduševljen sam harizmom koju poseduje i koja se odlično oslikava na ekranu - izjavio je scenarista ovog projekta Gaga Antonijević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading