(FOTO) MESECIMA NIJE IMALA PRIHODE ZBOG PANDEMIJE! Goga Sekulić promenila profesiju: Evo čime se sad bavi i koje privilegije je dobila!

Autor:

Zabava

22.08.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić je, pored pevanja, ušla u biznis, pa je nedavno postala direktor franšize u Beogradu povodom pokrenute platforme za vozače, te ima brojne privilegije.

RepublikaFoto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand
Goga Sekulić

Pevačica Goga Sekulić nedavno je pokrenula novi privatni biznis nakon što je shvatila da, za sada, od pevanja nema vajde zbog vanredne situacije usled koronavirusa.

Budući da mesecima nije imala prihode jer nije bilo nastupa, ona je pronašla način da zaradi novac, iako ne odustaje od pevanja. Naime, pokrenuta je platforma za vozače auto-bonus.rs, a pevačica je postala direktor franšize u Beogradu. S obzirom na to da je Goga po struci diplomirani ekonomista, ona ne sumnja da će se dobro snaći u novom poslu.

S druge strane, zahvaljujući novom biznisu, ona ima razne povoljnosti za svoj automobil, što i nije tako loše.

 

Goga je neko vreme letovala sa porodicom u Francuskoj, nakon čega je provela tri dana u Cirihu kod supruga Uroša Domanovića, da bi se zatim sa sinom vratila u Beograd. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading