Čola je megazvezda, a da li ste znali da ima brata Dragana Čolića: Ima ćevabdžinicu u Beogradu, a evo kako izgleda!

Autor: Espreso.rs

Zabava

22.08.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih balkanskih zvezda, pevač Zdravko Čolić vešto skriva članove porodice od očiju javnosti.

Foto: Promo foto
Zdravko Čolić

Njegova ćerka Una postaje sve popularnija zahvaljujući društvenim mrežama, međutim, kako ostali izgledaju, ko su i čime se bave, malo je poznato.

Zdravkov rođeni brat zove se Dragan i bavi se ugostiteljstvom. Za razliku od brata koga je ponela umetnost i muzika, Dragan je uspešan ugostitelj, a o ćevapima iz njegovih restorana nadaleko se priča. Naime, Dragan drži ćevabdžinice u Beogradu, a originalnu recepturu za sarajevske ćevape prodao mu je poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

Jednom prilikom Čola je o porodičnom odnosu rekao:

“Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici”, rekao je ranije Čola za “Stori”.

Foto: facebook.com/printscreen

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali.

“Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica”, rekao je Čola.

Dragan i Zdravko bliski su i veoma povezani, stoga ne čudi što Čola koristi svaku priliku kada dođe u prestonicu da poseti i svog brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading