Dado Glišić: Izvinjavam se Ceci Ražnatović za laži koje je Zerina iznela o njoj, za to ide posebna tužba!

Autor: Alo.rs

Zabava

21.08.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadnjih nekoliko dana Balkan potresa jeziva afera između dvoje bivših ljubavnika, Zerine Hećo i Dada Glišića.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dado Glišić

Zerina Hećo, koja je optužila bivšeg dečka za psihičko i fizičko nasilje, takođe je izjavila i da joj je on pretio folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kao što poriče sve optužbe za nasilje, Dado takođe poriče i da je u bilo kom momentu umešao Cecu u celu njihovu priču, ali je i otkrio da je upravo on zadužen za njen novi album, pa da je Zerina ljubomorna na njihovu saradnju:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

Poznato je da se Zerina "bacila" u pevačke vode, a Glišić je radio na njenim pesmama, odnosno na diskografiji.

RepublikaFoto: e-stock/blank
Ceca Ražnatović

- Ja se ovim putem izvinjavam Ceci. Zerina sve zloupotrebila, nanela je ženi ljagu na vrat, ja ću posebno da je tužim za ovo. Nema potrebe da se kači za ženu koja nema nikakve veze sa tim, jer to nije njen stil uopšte. Sve se svodi na činjenicu da ja toj pevačici trenutno radim na albumu. Zerina je znala da to radim, bila je jako ljubomorna što ne radim na njenoj muzici tj. diskografiji, nego smo se posvetili Ceci. Ona je onda to sve zloupotrebila kako bi nas zavadila. Nema u stvari reči kako bih mogao da je nazovem. Moj veliki neprijatelj je bila Zerina Hećo zadnjih godinu i po dana. Sve je jasno, koliko osoba treba da bude zla i sujetna da ovako nesto uradi - rekao je Dado za Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading