ŠOK! Otac buduće žene Viktora Živojinovića otkriva: Brenina snaja bere maline u Brusu!

Autor:

Zabava

18.08.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Miljaković, otac Sandre, buduće supruge Viktora Živojinovića, otkriva kako je njegova ćerka vredna devojka koja radi sve kućne poslove i pravi najbolje slatko u selu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Lepa Brena i njena snaja

Mladina porodica, koja živi u Budilovini, nadomak Brusa, preponosna je na ćerku, koja i danas, iako je verena za sina naše najveće zvezde Lepe Brene i nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, i dalje obavlja sve poslove oko domaćinstva i pomaže svojima u svemu, kao i do sada. Njen tata otkriva da Viktora ne poznaje dovoljno, ali da misli da je fenomenalan momak.

- Sandra je završila škole, ona je načitano dete. Ipak, ne zaboravlja odakle je i ko smo mi. Kad god je ovde sa nama na imanju zajedno s nama bere maline. Sada je došlo vreme za branje kupina. U kućnim poslovima je tata-mata, kao i u kuhinji. Tu je maher. Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo - kaže Zvezdan za Svet, pa dodaje:

 

Nedavno je bila u poseti kod bake, moje majke. Ma sve joj je tamo očistila i sredila. Usisavala je tepihe, prala zavese, prala prozore, kaže Zvezdan


- Nedavno je bila u poseti kod bake, moje majke. Ma sve joj je tamo očistila i sredila. Usisavala je tepihe, prala zavese, prala prozore. Kada je bila kod nas, kuvala je slatko od malina i kupina. Pa je nekoliko tegli ponela u Beograd. Verujem da će ono doći i do Brene i Bobe da ga probaju, pa i da oni daju svoj sud. Moja žena Nataša i ja smo srećni i veoma ponosni roditelji. Pored ćerke, imamo i dva sina. Marko i Miloš, oni su momci za primer.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Ponosan je na sve troje dece, ali posebno na Sandru, koja je, uprkos odlasku u Beograd, ostala devojka za primer. Zvezdan kaže da se neće mešati u odluku Živojinovića da svadba bude za 500 zvanica:

- Ako su oni tako odlučili, onda neka tako i bude. Mi smo tu da ih podržimo za sve što treba. Mi smo na usluzi za sve što im treba. Neka su oni nama živi i zdravi, a svadba, unuci će doći sami po sebi.

Porodica Miljaković, osim uzgoja malina i kupina, ima i firmu koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma. Oni prave ograde, ali i sve ostalo što ima veze sa građevinarstvom. Važe za jednu od najcenjenijih i najimućnijih familija u svom mestu, koje ima nešto više od 250 stanovnika.

Sandrina strina: Naše selo će zbog Sandre postati slavno!

Snaja Zvezdana Miljakovića Budimira kaže da je veoma srećna što će Viktor postati deo njihove porodice.

Ona ističe da je uzbuđena što će da se orode sa slavnom pevačicom i slavnim teniserom.

- Ako nam Brena stvarno postane porodica, pa to će biti prelepo. Do sada naše selo nije bilo preterano poznato. Sada će o njemu da se priča zbog naše Sandre i njene veze sa Viktorom. Ako se stvarno desi svadba, to će biti događaj za naše selo - kaže Sandrina strina.

Zvezdan: Viktora ne poznajem dobro!

Zvezdan Miljaković kaže da još nije stigao lepo da upozna zeta Vitkora Živojinovića, ali da jedva čeka da se to desi.

On kaže kako ne sumnja da je to jedan fin i vaspitan momak, kao i da smatra da njegovoj ćerki ništa neće faliti pored njega:

- Njega jako malo poznajem, ali dopada mi se. Ako ga je ona izabrala, onda ne sumnjam da je dobar izbor. Meni je najvažnije od svega da on moju Sandru voli i poštuje, da je čuva. Da imaju dobar odnos i da se lepo slažu. Nismo se još zvanično sreli ni upoznali, ali me u selu zadirkuju kako mi je Lepa Brena prija. Meni to imponuje. Čekam da se porodica vrati iz inostranstva, pa da se i zvanično upoznamo. Brenu mnogo cenim kao pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading