ROMANINA MAJKA OBRNULA PLOČU, SAD BRANI ĆERKU: Dokazaće da je nevina, da nije još bi bila u zatvoru

Autor: Republika

Zabava

14.08.2020

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Romana Panić je pre nekoliko dana deportovana iz Australije za Srbiju, nakon što je odslužila dve trećine svoje kazne u zatvorskoj ćeliji u Brizbejnu.

RepublikaFoto: printscreen
Romana Panić

Kako su mediji pisali u jeku Romaninog hapšenja, njeni najbliži članovi su bili su šokirani, a od sramote na ulicu nisu izlazili.

Sada njena majka Gordana navodno tvrdi da je sigurna da njena ćerka nije kriva za krađu.

- Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da ona ostane u glavi normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče - rekla je ona na početku razgovora za "Star".

 
- Kada smo razgovarale, rekla mi je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade a njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila - dodala je ona.

Gordana kaže da je sigurna u nevinost svoje ćerke i tvrdi da je Romana kriva, ostala bi u iza rešetaka.

- I sama sam sigurna da nije kriva. Pa, da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam - zaključila je pevačicina majka.

Podsetimo, Romana i njen dečko su posle hapšenja zbog pljačkanja bankomata po Brizbejnu, na sudu priznali krivicu, nakon čega je ona osuđena na 12 meseci, a on na 14 meseci zatvorske kazne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading