Treba otplatiti tri stana! Viki odlazi u Nemačku da radi: Mora da VRAĆA rate za kredite

Autor: G.D.

Zabava

13.08.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković odlazi u Nemačku da radi kako bi mogla da otplati rate za tri luksuzna stana koja je kupila u naselju Beograd na vodi.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Viki Miljković

Za razliku od pevača koji ne mogu da pređu granicu i odu u Evropsku uniju, članica žirija "Zvezde Granda" odlazi sa mužem Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejem u Nemačku.

Pevačica je preko menadžera koji rade samo inostrane koncerte uspela da ugovori nekoliko nastupa na otvorenom koji su jedina opcija u vreme epidemije.

 

- Tačno je da putujem u Nemačku sa mužem. Ne mogu da vam otkrivam sada da li idem da pevam ili idem privatno. Nije tajna da imam nemačke papire i njihov boravak, a imam i stan tamo. Idem, kao i prethodnih godina, porodično. Često odemo tamo i provedemo neko vreme - rekla je Viki za Star, ne želeći da otkriva da zapravo putuje kako bi rešila novčane probleme koje ima.

Neki gradovi u Nemačkoj dozvoljavaju koncerte na otvorenom do 500 ljudi, što i nije tako loše. Viki je kupila tri stana u Beogradu na vodi, mora da vraća rate za kredite, a to treba i otplaćivati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tomi

14.08.2020 04:49

bolje idi u dubai,tamo za belo telo dobro placaju,pitaj tvoje koleginice!provereno!