ŽELI DA BUDE JEDINSTVENA, AL' ZAMALO! Miličin "Papi" kopija Ledi Gaginog spota

Autor: G.D.

Zabava

14.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović je pre neki dan na rođendanskom slavlju proslavila i ekranizaciju svog najnovijeg spota "Papi". Iako se na sva usta hvalila kako je ideja za spot njena i njenog tima, fanovi ne misle baš tako.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Milica Pavlović

Naime, nakon što su dobro pogledali spot za pomenutu pesmu, korisnici društvenih mreža masovno su počeli da ukazuju na to da je njena nova pesma kopija Ledi Gaginog spota "Paparaci", u kojem po gotovo istovetnom scenariju glavna protagonistkinja, u ovom slučaju Milica, želi da otruje svog nevernog dečka i sipa mu toksičnu tečnost u piće.

Nakon toga fanovi su počeli da dele scene iz spota Gaginog i Miličinog, te se na tim fotografijama lako može uvideti da je Pavlovićeva iskopirala ne samo ideju već i neke Ledine pokrete.

 

Nikad nisam slušala Tompsonove pesme

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Perković Tompson

Pored velikog broja poznatih ličnosti koje su boravile na Hrvatskom primorju, jedna od njih je i Milica Pavlović, koja je bila u Dubrovniku. Kako je većina medija oštro osudila sve naše poznate ličnosti koje su otišle u Hrvatsku, baš u vreme koronavirusa, Pavlovićevoj je to zasmetalo i ona je izjavila sledeće:

- Tačno je da sam boravila u Dubrovniku, u periodu od 31. 7. - 3. 8. 2020. Ali ni ovoga puta nisam slušala ustaške pesme Tompsona, niti sam na hrvatskim plažama uživala u njima.

Svakako, nije prvi put da srpske estradne zvezde koriste ideje za svoje projekte ugledajući se na holivudske magove u muzičkoj industriji, te trendove koje diktiraju najekstravagantnije pevačice primenjuju sa zadovoljstvom, doduše, sa mnogo manjim budžetom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading