PEVAČ ODLEPIO ZA OBLINAMA! Sloba: Moja verenica je za mene se*s bomba!

Autor:

Zabava

13.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović skrasio se pored atraktivne Jelene Đuričanin, koja je prvi put u javnosti pokazala svoje zanosne obline i seksi figuru, a zajedno sa društvom odmarali su se na jednom prestoničkom elitnom kompleksu bazena, opuštajući se uz nargilu.

RepublikaFoto: instagram.com/jelena.djuricanin
Jelena i Sloba

U tigrastozlatnom bikiniju Jelena je mamila poglede i isticala u prvi plan atribute, na koje ni Sloba nije ostao imun. Radanović ne haje ni za Kiju ni za Lunu, a kad god bi ga novinari pitali kako komentariše prozivke bivše žene, on bi ostao nedorečen i izignorisao bi svaku dalju polemiku. O budućoj ženi ima samo reči hvale:

- Moja verenica je prezgodna, naravno da mi imponuje kada čujem da ljudi komentarišu njenu figuru i izgled. Za mene je ona seksi bomba, baš sve što ja volim, ali opet kažem na njoj mi se najviše sviđa duša. Važno je da te partner razume. Normalno, i to da ne bude ljubomorna. Jelena je tolerantna, ozbiljna i odgovorna žena. Ona mi je velika podrška i mogu slobodno da kažem da sam konačno srećan i spokojan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danilo

13.08.2020 09:35

Ona crnka a on beo, biće to eurokrem ceo.