(FOTO) KARLEUŠI PREKIPELO! Poslala brutalnu poruku: Uvek se nađe neki retard, JEDI BRE GO*NA!

Autor:

Zabava

12.08.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu i poslala brutalnu poruku!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Naime, ona se obratila svima koji jedu meso:

"Ljudi jedu leševe životinja. Svaki leš nesrećne životinje je pun bakterija i virusa. Ljudska rasa bukvalno izumire od kancera, smrtonosnih virusa i drugih bolesti koje su direktno povezane sa konzumiranjem leševa životinja. Uzgajanje životinja je drugi najveći uzročnik klimatskih promena i uništenja planete. Uvek se nađe retard koji će na ovo reći: PA ŠTA ONDA DA JEDEM?! Šta da jedeš? JEDI BRE GOVNA!!!", poručila je pevačica, kratko i jasno. 

Foto: instagram.com/karleusastar
Karleušina objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mira

12.08.2020 18:22

Svako ima pravo da jede šta hoće i želi, ali zato nema niko pravo da ga hrani go...a. ili je možda dotična probala pasad preporučuje? Treba da se stidi kakve prljavštine i bakterije izlaze iz njenih ruku i dela. Fuj

Odgovori 16 1
Dv1uwUby

13.08.2020 10:04

Princezo.... Jela si ga....bila si musava od njega!!! Lakse je kupiti sise, dupe i pornicarske usne , nego 1 kg kvalitetnog mesa! A da...nauci razliku izmedju LESA i TRANTIRANOG SVEZEG MESA.... Ali, ogigledno je da si lesinar. Oni se slade ohladjenim mesom, odstojalim.

Deda

13.08.2020 10:46

To je njena hrana. Nećemo se mešati u njen jelovnik.