Otkriveno ko je i zašto tukao Teodoru Džehverović!

Autor: Informer.rs

Zabava

12.08.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Teodora Džehverović

Lepa pevačica i rijaliti zvezda Teodora Džehverović sa mamom Gocom je bila u rijalitiju Zadruga, a sada otkriva detalje njihovog odnosa!

Teodora i Gordana Džehverović za domaće medije su davale različite odgovore na istu temu, kao što su batine u detinjstvu, rijaliti i seks!

Dok je Goca rekla da je Teodoru tukla kada stvarno pretera i bude neposlušna, kao i sina, Teodora je rekla da ne bi fizički kažnjavala decu.

"Treba deci na pravi način pokazati kako da ne preteraju, sve je to sastavni deo vaspitanja. Ja sam umela da udarim dete, ali ne prejako, pazila sam," rekla je Goca.

RepublikaFoto: instagram.com/mama.dzehva/e-stock agency
Teodora i Goca

"Ne podržavam maltretiranje dece, ali sigurna sam da ću razumeti sve kada i sama budem bila majka. Iz ove perspektive ne bih nikada udarila dete," rekla je ona.

Kada je u pitanju seks kao tema, obe su se složile da se u porodici Džehverović o tome otvoreno razgovaralo.

"Ponosna sam što i dan-danas deca sve mogu da mi kažu," rekla je mama, a kćerka se nadovezala - "niko nas neće bolje posavetovati od roditelja".

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Goca i Teodora

Teodoru je Goca, kaže, vaspitala da ume sve da uradi.

"Danas su neka druga sramota, ali ja sam decu vaspitavala tako da umeju da očiste kuću, obrišu prašinu i skuvaju ručak. Devojke se danas sve manje bave kućnim poslovima, zato mislim da će muškarci više da cene one koje umeju da brinu o domaćinstvu," rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

12.08.2020 20:33

Teodora može da priča o vaspitanju dece kada bude imala decu. Lako je zamišljati kakav ćeš biti roditelj ali u stvarnosti nije sve tako sjajno, lako i bajno.