MA, KAKVA MILICA PAVLOVIĆ! Folkerka besna: Pokojnu Jelenu mogu da glume samo Ceca ili Mirka

Autor: informer, Republika

Zabava

12.08.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić je besna što će Milica Pavlović igrati Jelenu Marjanović u seriji "Pevačica"! Legendarna folkerka kaže da je nezadovoljna kastingom za ovu krimi-dramu, čije snimanje danas počinje u Beogradu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Milica Pavlović

Nada smatra da lik njene pokojne prijateljice mogu da tumače samo porodične žene, poput Cece Ražnatović ili Mirke Vasiljević.

- Jelena je bila žena domaćica i jedna mučenica iz patrijarhalne porodice. Zato nju nikako ne može da odglumi Milica Pavlović! Moju Jecu bi najbolje u seriji igrala Mirka Vasiljević, koja je iz domaćinske kuće, ima decu i osećaj za porodicu. Ili recimo Ceca Ražnatović - kaže Topčagićeva na početku razgovora i nastavlja:

 

 

- Kakva crna Milica Pavlović! Jelena je bila povučena devojka, fino vaspitana i ne može nju da glumi neka razjarena devojka. Meni je to užasno!

 

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

Nada dodaje da ona nema ništa lično protiv "seksi senjorite", već se samo iznervirala što je Milici pripala uloga pokojne pevačice:

- Prosto, ja u Jeleninom liku vidim neku drugu osobu. Njih dve su potpuno drugačiji tip žene. Recimo, Milica se na sceni ističe tim vrckanjem i igranjem. Razumem ja da je sve to šou-biznis, ali Jelena nikada nije bila takva. Zato Milici ne priliči ta uloga u seriji "Pevačica", pošto su njih dve kao nebo i zemlja.

 

 

 

Folkerka kaže da ona nikada ne bi prihvatila da se pojavi u seriji o Jeci Marjanović.

- Nisu me ni zvali, a svakako ne bih ni učestvovala u tome. Vidim koliko Milicu napadaju što je prihvatila ulogu, tako bi i meni psovali mrtvu majku kada bi se pojavila u "Pevačici". Evo, iskreno vam kažem, znate da ja nemam dlake na jeziku - zaključuje naša sagovornica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading