UNIŠTILA MI JE ŽIVOT JER JE KU*VA! Mili van sebe: Čim izađem iz "Parova", ubiću nju, pa sebe!

Autor:

Zabava

12.08.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Radosavljević Mili poludeo je kada je saznao da se njegova devojka Ivana Mitrović viđa sa drugim muškarcima, pa joj poručio da će ubiti i nju i sve one s kojima se viđala dok on zarađuje pare u rijalitiju.

RepublikaFoto: Prntscrin
Mili

Učesnik osme sezone "Parova" umalo nije dobio slom živaca kada je video kako se ponaša njegova nevina partnerka, koja je sve vreme dok je bila unutar vile u Zemunu glumila finoću i nije želela da spava s njim jer mu je prodala priču da su to stvari za brak.

Čim je prešla prag i nije mu bila pred očima, ona je počela da radi sve i svašta. Viđa se sa starijim muškarcima, opija se i, verovatno, više nije nevina, kao što ističe.

 
- Mili se ozbiljno zatreskao u Ivanu, ona je devojka kakvu nikada nije video u životu, nije imao takvu osobu kraj sebe. Ona se i produkciji Hepija dopala zbog toga što je drugačija. Obična studentkinja, koja je želela da zaradi malo para za bolji život. Mnogi bi rekli priprosta jer je pred milionskim auditorijumom priznala da je i sa 25 godina i dalje nevina. Ivana je istakla da je tako vaspitavana i da će nevinost dati nekome ko bude njen budući muž. Kako su se Mili i ona spanđali, on se nije bunio što ona neće seks i što to želi samo u braku. Naložio se kao mlad majmun jer prvi put pored sebe ima osobu koja samo s njim želi nešto više. Uvek je imao posla sa ludim babama ili poročnim devojkama koje su ga varale na svakom koraku - počinje blizak prijatelj ovog učesnika "Parova" koji je nedavno išao da ga vidi ne bi li mu doneo neke lične stvari u vilu. Tada je video da mu je drugar van sebe i da će napraviti zlo kada bude izašao iz vile.

 

Radosavljević nema sreće sa ženama!

Milutin Radosavljević Mili nema sreće sa ženama koje je upoznao u vili "Parova" i s kojima je imao ljubavne veze.
Ovaj kontroverzni rijaliti-igrač već godinama je stanar najpoznatije vile u Zemunu. On je nekoliko puta pokušavao da ostvari veze sa devojkama koje su bile njegove cimerke u "Parovima", ali uvek se nešto isprečilo njegovoj sreći.
Pored Mirele Lapanović, on je bio u ljubavi sa Marijanom Marković, koju je čak i verio. Bio je i sa Sanjom Mirkov, s kojom je želeo decu. Na kraju je smuvao Ivanu Mitrović, ali i s njom je krenulo po zlu.

Nisam smela da izigram poverenje. Sad mi ostaje ili da pobegnem negde i sakrijem se ili da čekam Milijevu strašnu kaznu, rekla je Mitrovićka

Mili bivšu Mirelu držao zarobljenu u stanu!

Prijateljica Mirele Lapanović iznela je u emisiji "Upoznajte parove" šokantne tvrdnje.
Naime, ona je rekla da je Mili Radosavljević pretukao svoju devojku i da za to ima dokaze.
- Dobili smo poruke od Mirele da je u opasnosti, sve imamo u telefonu kad bude trebalo policiji. Mi smo krenuli u Beograd, ja i prijatelj Borut, kad smo čuli da je jako, jako ozbiljna stvar. Imam slike da je Mirela pretučena. Sve smo snimili. Mili je držao u stanu zaključanu. Ja sam pozvala policiju, veoma brzo su došli i pomogli nam. Videli su da je Mirela u veoma lošem stanju - rekla je u telefonskom uključenju u emisiju izvesna Rebeka.

 

- Mili zna sve šta je Ivana radila napolju i kako se sada ponaša. Produkcija mu je puštala slike sa portala na kojima je ona sa raznim muškarcima i luduje i provodi se. Još kad je video da se slikala polugola sa bradavicama, koje vire na sve strane, krv mu je šiknula u glavu. "Druže, ja ću nju da zadavim golim rukama. Ima da je ubijem i sebe ću da ubijem posle toga. Ja sam odlepio za kurvom koja se prodaje kao nevina. Ona je drolja koja se je*e sa dedama. Vidi kako se slikala, razvlače je matorci. Prvo idem da je ubijem kad izađem odavde. Kunem ti se u sve živo", rekao mi je on tada. I ja sam video te fotke, to je užas. Ivana je izbacila grudi i smeje se. Niko je nije terao da mu obećava kule i gradove - nastavlja izvor Rijalitija, koji dalje kaže da nam priča o tome šta je Ivana rekla kada je saznala da je Mili poludeo i da preti da će je ubiti zbog njenog ponašanja i raskalašnosti.

 
- Ona se prestravila, počela je da se trese. Ne zna šta će sa sobom. Zna da je Mili budala i da nisu njegove pretnje uprazno. Nije bila svesna kakve je gluposti pravila dok sama nije videla koliko je njen dečko ljut. Ne može da se otkači od matoraca s kojima se viđala jer im već duguje velike pare. Davali su joj za fakultet, za stan, za garderobu i život. "Jadna ja, znam da će Mili da me odrobija. Videla sam krv u njegovim očima jednom kada se naljutio. Kad me tada nije ubio u vili, imala sam sreće. Nisam smela da brljam, sama sam kriva. Nisam smela da izigram poverenje. Sad mi ostaje ili da pobegnem negde i sakrijem se ili da čekam Milijevu strašnu kaznu", rekla mi je Ivana kada sam joj rekao da je Milutin toliko ljut da će ubiti i sebe i nju - kaže Milutinov prijatelj koji je blizak izvor produkcije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading