DRAMA! Tanja Savić pokušava da vrati sinove: Prijavila sam Dušana policiji, boriću se za decu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić proživljava pravu životnu dramu nakon što je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog pristanka odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju i prekinuo im svaki kontakt s majkom.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica koja prolazi kroz agoniju prijavila je Australijskoj i Srpskoj policiji otmicu dece i rešena je da istraje u borbi da vrati sinove kući. Cela drama počela je pre četiri meseca, kada je Tanja zatražila razvod od Dušana nakon brojnih psihičkih i fizičkih maltretiranja, koja je čak prijavila i policiji, što je, prema tvrdnjama izvora, bila inicijalna kapisla da on spakuje decu i odvede ih u Gold Kost.

- Tanja je Dušana prijavila nakon jedne svađe i zapretila mu razvodom. On je istog dana bez njenog znanja odveo decu u Australiju i prekinuo kontakt s njom. Javio joj se nakon nekoliko dana, kada je ceo slučaj dospeo u medije, i krenuo da je ucenjuje da mora da demantuje priču ili neće nikada više dati decu. Tanja je tada dala intervju kako je među njima sve u redu, ali zapravo ništa nije bilo - govori dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Od tada je svakodnevno ucenjuje i psihički maltretira. Preti joj kako neće sinove više nikada videti, kako će joj zabraniti ulazak u Australiju, te da će okrenuti decu protiv nje ukoliko ne odustane od razvoda i vrati se u Australiju! Pokušavala je da ga smiri i privoli da se mirno razvedu i nađu mirno rešenje kako deca ne bi patila. Međutim, on je pre nekoliko dana odlučio da prekine svaki kontakt s njom tako što ju je blokirao na telefonu, a starijem sinu je promenio broj - završava priču izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Tanja: Alarmirala sam i ovdašnju i tamošnju policiju, nadam se da će se nešto desiti

Kako dalje saznajemo, Tanja je tada pala u očaj. Sama činjenica da ne može da čuje i vidi svoju decu ju je slomila. Međutim, smogla je snage da presavije tabak i da pravdu potraži preko nadležnih organa. Prvi korak u borbi bilo je javno obraćanje putem Instagrama, gde je sa pratiocima podelila sliku sa sinovima i priznala kako joj je suprug uskratio pravo na decu i kako je blokirao da do njih ne može da dođe.

- Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram s porodicom, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno - napisala je Tanja.

Nakon što mu je tražila razvod, odveo je dečake bez njenog znanja u Australiju. Pretio joj i ucenjivao je da mora da demantuje priču za medije ili joj neće nikada više dati decu

RepublikaFoto: youtube.com/IDJTV

Nakon ovog saopštenja kontaktirali smo s Tanjom, koja ne planira da odustane od borbe:

- Jako mi je teško bez dece, ja nisam znala da će ih moj suprug odvesti. Niko mi se ne javlja na telefon ili sam čak i blokirana. Alarmirala sam i ovdašnju i tamošnju policiju, nadam se da će se nešto desiti iako je situacija sad dodatno otežana zbog korone: pošta se ne šalje, sve ide mejlom, pa će biti dosta sporije... Čim budem imala priliku, otići ću u Australiju, moram da se borim za svoju decu - izjavila je očajna Tanja.

Inače, Jovančeviću ovo nije prvi put da kidnapuje rođenu decu. Pre nekoliko godina, tačnije 2014. godine, odveo je sinove u Australiju, ali je Tanji tada jedan policijski general pomogao da vrati sinove i smiri situaciju između supružnika! Nakon reagovanja domaće policije, Dušan je vratio Đorđa i Maksima, ali ih je pre četiri meseca ponovo odveo.

Foto: youtube.com/Glamur TV HAPPY

Nata: Tanja, ne odustaj!

Tanji Savić podršku su pružile mnoge javne ličnosti, pogotovo majke. Nataša Bekvalac poručila je Savićevoj da izdrži u borbi:

- Tanju poznajem i znam ono samo što sam videla u medijima, nisam upućena u detalje slučaja, koji je, pretpostavljam, složen. Ono što kao samohrana majka dve devojčice mogu da kažem jeste da me takvi slučajevi duboko uznemiravaju i da sam sigurna da je deci mesto pored majke. I sama sam prošla kroz teške sudske procese kako bih isterala svoju pravdu i Tanji poručujem da ne odustaje dok njeni sinovi ne budu ponovo pored nje. I iskreno se nadam da će joj institucije naše države u tome pomoći.

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Seka i Ana podržale Tanju

Pored Bekvalčeve, oglasila se i Seka Aleksić, koja je javno uputila Tanji reči podrške.

- Draga, ne odustaj. Kakav je to roditelj koji odvede decu od majke. Ti si sjajna majka, dobar čovek i uzor dobrote. Sramno je što si doživela - napisala je Seka.

Uz koleginicu je stala i Ana Sević:

- Jako mi je zao zbog agonije kroz koju Tanja prolazi. Tanja, a sigurno i deca, koja ne mogu da čuju majku i da budu pored nje. Želim joj da što pre bude sa svojom decom i da zaboravi celu ovu situaciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading