NAD NAMA JE IZVRŠEN ZLOČIN! Nikolina Ristović posle letovanja iz pakla: Sramota za hrvatski turizam

Autor: mediji, Republika

Zabava

10.08.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je opljačkana tokom letovanja na hrvatskom primorju, Nikolina Ristović (eks Pišek) po prvi put je govorila za medije.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina Pišek

- Kako smo čuli od našeg advokata, ovakvo zverstvo nije zabeleženo u istoriji hrvatskog turizma. Zaista, ovo je razbojnički čin. Ja bih volela da znam šta se u međuvremenu dogodilo s Rokom Galom - je li on priveden na saslušanje, jesu li pregledane, pretresene privatne prostorije koje koristi Rok Gale i njegova supruga Ana Šabić. I šta je učinjeno po pitanju naše tužbe? Definitivno, nad nama je izvršen zločin - kazala je ona za hrvatske medije.

Kako je navela, i deca su svedočila verbalnom i nasilju koje je bilo kontinuirano sve vreme odmora.

- Konstantno su nas snimali. Bili smo pod prismotrom. To nam je čak posvedočio i sam vlasnik kuće, Rok Gale. Mislim da je to sramota i za hrvatski turizam i za pokušaj normalizacije odnosa između Srbije i Hrvatske. Doživeli smo niz pretnji i šovinističko-nacionalističkih ispada, od strane vlasnika i njegove žene, što moj suprug, što ja. Ja sam Hrvatica, udata sam za Srbina, ali očito je to dovoljan razlog da vas neko ponižava na najgori mogući način, kao što su oni radili - izjavila je Ristović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading