POLITIČARI SE NABACIVALI NOVINARKI: Jovana Jeremić otkrila sve o neprestojnim ponudama koje je dobijala

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

10.08.2020

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka Jovana Milošević ex Jeremić gostovala je na televiziji Pink gde, je otkrila degutantne detalje iz svoje prošlosti koji su uzdrmali celu naciju.

RepublikaFoto: instagram.com/jovana_jeremic_official
Jovana Jeremić

Naime, voditelj je konstatovao da Nataša ima veoma ekstremno stanovište kada su koleginice upitanju, na šta mu je Jeremićka vrlo lepo objasnila:

- Jao, odmah me bodeš tu gde najopasniji teren (smeh). Ne, ljudi se vrlo ljute na mene kada ja javno kažem istinu, dakle to svi znaju ali neće da kažu, a ja sam samo iskren čovek. Ja pripadam staroj školi novinarstva. Cenim ljude koji su urednici i voditelji, cenim ljude koji sami pišu svoja pitanja, koji sami zovu svoje goste, koji sami biraju svoje teme, dakle one koji su mozak operacije, a ne samo da dođeš da se slikaš i da budeš popularan da bi mama, tata, muž ili ljubavnik rekao: "Evo to je moja devojka!", na primer. Dakle ja volim da vidim celokupan paket i celokupnu ličnost, jer znam koliko je meni bilo teško. Ja sam od nule krenula u medijima. Niko mi nije pomagao i nikog nisam imala u ovom poslu. Igrom slučaja, evo moram da ti otkrijem, počela sam upravo na vašoj televiziji Pink sa 14 godina i tada sam pevala u jednoj emisiji. Od te devojčice postala sam ono što danas jesam i trudim se da budem okružena dobrim ljudima - rekla je poznata voditeljka i dodala:

 
- Dakle nije u interesu da li će neko meni nešto da završi, nego kakav je čovek. 
RepublikaFoto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)

Da li si imala nekad nepristojne ponude? - upitao je voditelj.

- Jesam, imala sam ih mnogo na početku karijere. Možda je ovo hrabro što ti govorim na najgledanijoj televiziji, ali tako je - rekla je Nataša.

Voditelj želeo da otkrije koje su to osobe od kojih je Jeremićka imala nepristojne ponude, na šta se nadovezala novinarka, inače gost u emisiji:

- Pa to su bili razni političari, o tome smo mi već ranije pisali.

- Ali to mene nikada nije interesovalo - uključila se Nataša i dodala:

 
- Ja sam više porodičan tip. Ali imala sam posledice toga. Morala sam četiri puta više da radim nego bilo koja druga moja koleginica. I opet bih isto i ceo život ću tako. Ja ću svojim radom sve postići, jer meni je to vređanje moje inteligencije, a drugo, ja ne volim da nijedna druga žena zbog mene plače - završila je Nataša.

Voditelj je posle njene izjave prokomentarisao da je ovo jako dobra pouka, ne samo za one koji se bave novinarstvom, nego i važna životna lekcija koje bi trebalo svi da se pridržavamo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
GG

10.08.2020 07:33

Koja je pa ona riba da joi se nabacuju. Takvih duleka po Srbiji koliko hoces