DANIMA IM NISAM ČULA GLAS! Očaj Tanje Savić, muž joj zabranio da viđa sinove: VIŠE NEĆU DA ĆUTIM

Autor: kurir.rs, Republika

Zabava

10.08.2020

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić mesecima nije videla sinove Đorđa i Maksima, a neretke objave i izlivi osećanja na društvenim mrežama svedoče koliko pati što ne može da ih zagrli.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

Pored toga, kako je priznala, već danima ne može ni da ih vidi putem video poziva što je bio jedini način da stupe u kontakt, te sada čeka da trenutak kada će joj suprug Dušan, koji je sa naslednicima u Australiji, dozvoliti da na neki način čuje mališane.

- Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno - napisala je Tanja na svom Instagramu, a kako saznajemo, to što ni na jedan način ne može da stupi u kontakt sa sinovima je dovodi do očaja.

 
Foto: instagram.com/printscreen
Post Tanje Savić

- Tanja je zaista posvećena majka, svaki dan pati zbog razdvojenosti od sinova. Ovo je prvi put da je prošlo toliko vremena da nisu zajedno, ona sve svoje obaveze, nastupe i gostovanja podredi upravo Đorđu i Maksimu. Svakodnevno priča o njima i jako joj je teško, često plače, ali nikad dok je sa sinovima na telefonu. Ne želi da vide da je tužna, održava iluziju da je sve u redu, da ih ona čeka i da prirema dom da sve bude sređeno kad se oni vrate. Dani joj se svode na trenutak kad će ih ugledati na ekranu, pa popričati kako joj je prošao dan, čuti šta oni rade, da li su dobro - otkriva naš izvor i dodaje:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading