"Ja sam dovoljno bogata, ne treba mi to": Nakon sumnje da je plaćaju za OVE USLUGE, oglasila je Jelena Karleuša i svima zapušila usta!

Autor:

Zabava

09.08.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša poznata je po svojim unikatnim stajlinzima i tome da mami poglede ma šta da obuče i gde god da se pojavi.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Ona je ovaj put za odevnu kombinaciju odabrala jednostavnu plavu haljinu.

Ono što je fanovima posebno privuklo pažnju jeste Jelenin komentar ispod fotografije.

- Kada vidite da tagujem ovakve stvari, neka vam bude jasno da je reč o poklonu, da nisam plaćena za reklamu. Dobijam puno poklona i ako mi se nešto svidi, ja obučem i tagujem. Niti mi to neko traži niti sam plaćena. I ne interesuje me da li je nešto jeftinije ili skuplje. Poznata sam po tome da pomazem i domaće brendove i domaće dizajnere i da nikada nikome nisam naplatila reklamu iako bih realno mogla da naplatim više nego bilo koja naša javna ličnost. Dovoljno sam bogata da mogu bez kompleksa da nosim haljinu od 10 evra, jer u gardedoberu imam milione. Prema tome, ponosno nosim i PLT haljine od 7 evra i visoku modu. Bitno je da to meni stoji KAKO TREBA - napisala je Jelena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 8, 2020 at 11:30pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading