Odmor iz pakla u Hrvatskoj: Nikolininog supruga udarili, pa uhapsili, ćerka se onesvestila!

Autor: Jutarnji list

Zabava

08.08.2020

18:16

Obezbeđenje, uvrede, intervencija policije, obostrane prijave zbog prjetnji, te prijava krađe nakita i novca u vrednosti od oko dva milijuna kuna - epilog je nesvakidašnjih i neugodnih događaja koji su se ovih dana odvijali u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom.

Odmor iz pakla u Hrvatskoj: Nikolininog supruga udarili, pa uhapsili, ćerka se onesvestila!

instagram.com/nikolina_pisek

Komentari (5)

Loading
Milos

09.08.2020 06:54

Toliko lepih mesta u Srbiji,niste mogli nigde drugo da potrosite pare,nego ste otisli u hrvatsku gde smo oduvek kod njih bili krivci.Drugi put kamp kucicu i krenes po Srbiji,videcete prelepe predele za koje ste culi,a niste nikada videli.

Odgovori 10 4
djole

09.08.2020 09:22

Miloše, ljudi vole more. Meni nije jasno šta su tražili na najprljavije moru Evrope?!? Sem Grčke, tu su fantastične obale Sredozemlja u Italiji, Francuskoj, Španiji ili Monte Karlu. Ili neko od prekrasni velikih ostrva, Palma, Korzika, Sardinija, Krit, Kipar Rodos. Da ne pominjem tropske rajeve.

Snake

09.08.2020 09:46

Tako vam i treba. Niste mogli otici na neku svetsku destinaciju, nego kod njih. Trebali su vas još malo i istuci da ugodjaj bude potpun.

Odgovori 10 0
dinko

09.08.2020 10:01

Zanimljivo. Turisti iz Srbije ljetuju u vili vlasnika iz Slovenije i na kraju se opanjkava turizam u RH. Pitam se samo kako je suprug pomenute mogao prenijeti 68000 EUR u kešu preko granice bez prijave kao i ostale vrijedne predmete u visini 300000 EUR? Također plaćanje u kešu, bez izdanog računa i naplate PDV na pruženu uslugu? I jedni i drugi kradu državu u kojoj koriste ili pružaju usluge na području turizma. Treba kazniti i primaoca usluge kao i davaoca jer ne poštuju zakone države u kojoj borave.

dinko

09.08.2020 10:08

Oboje i vlasnik vile i ovi gosti sve plaćaju u kešu i izbjegavaju davanja državi u kojoj borave, a onda očekuju pomoć od policije koju plaćaju građani drave u kojoj posluju a izbjegavaju plaćanje poreza toj držai na usluge koje pružaju ili koriste u Hrcatskoj. Opaliti teške kazne jednima i drugima, naplatiti kazne za carinski prekršaj jer na granici nisu prijavili unos 68000 EUR gotovine, kao i vrijedne predmete jer je to inače obaveza putnika, a također je sve plaćano kešom bez izdavanja ikakvih računa. Neprijavljeni novac i vrijedni predmeti se mogu i oduzeti jer se može posumnjati na kriminalne aktivnosti. Tako da je carina pametnija sve bi ovo završilo u državnoj kasi ili bi im naplatio najveće moguće globe za carinske prekršaje po zakonu.