Maja o karijeri i odnosima na estradi: Cecin hit mi je izmakao iz ruku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Maja Berović iznenadila je fanove novim albumom "Intime", kojim je krunisala 13 godina muzičke karijere. Iako svetom vlada pandemija COVID-19 i pevači mesecima nemaju nastupe, Maja je bila rešena da obraduje publiku.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Maja Berović

Za Srpski telegraf pevačica otkriva zbog čega se odlučila na takav korak, ali isto tako i u kakvim je odnosima sa drugim zvezdama na estradi.

- Moja publika je mene toliko zadužila da sam ovim albumom želela da joj iskažem zahvalnost za svu podršku i ljubav koju mi pruža tokom moje karijere. Nisam imala nikakve kalkulacije, ovo je poklon mojoj publici.

Svaka javna ličnost, kada joj ispliva intima u javnost, upada u paniku. Kako se ti osećaš?

- Fenomenalno. Jedva sam čekala da ugleda svetlost dana. Album je bio planiran za jul, ali pošto se dogodila korona, morali smo da prolongiramo za avgust. Snimili smo deset spotova.

Za razliku od prošlog, na ovom albumu većinu pesama potpisuju Aleks i Niki Kaneras? Zašto si se odlučila na taj korak?

- Onog momenta kada su mi poslali prvu pesmu koju su uradili za mene, znala sam da je to, to i da oni mogu da urade mnogo više od jedne pesme. Ja sam neko ko uvek daje šansu ljudima koji nisu afirmisani ili koji su na početku. To što su autori "Intime" je velika stvar za njih, a ja sam neko ko uživa kada nekom ulepša život i da vetar u leđa. Pustila sam ih da urade sve što su zamislili, a najvažnije je što se meni to dopalo.

Tri pesme potpisuju Buba Koreli i Džala Brat. Sve je iznenadila činjenica da nisu autori većine pesama na albumu?

- Mi smo do sada radili, a ja sam ovaj put imala želju da uradim nešto drugačije. Uradili su ranije tri pesme za mene i njih sam svrstala na album. Kada sa nekim radite dve, tri godine u kontinuitetu, to postaje jednolično i, naprosto, želela sam promenu. Postoji još jedna pesma koju nisam svrstala na album zato što nisam stigla da uradim spot za nju. Kada je ekranizujem, sigurno ću je izbaciti.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Maja Berović

Primetno je da su vaši odnosi zahladneli, pogotovo jer ni jedan od njih dvojice ti nije javno čestitao na albumu, što je ranije bio običaj?

- Ne znam zašto mi nisu dali podršku. Sigurno su negde na odmoru, ne prate društvene mreže i Jutjub (smeh).

Od koga je stigla podrška?

- Ceca je bila prva koja mi je uputila podršku, pored nje, Kaća Grujić, Aca Lukas i mnogi drugi. Zahvalna sam im na tome.

Kada smo kod Cece, postoji anegdota da ti je njen jedan od najvećih hitova "Grome moj" zamalo izmakao iz ruku.

- Tačno tako. Malo je falilo da snimim tu pesmu, ali kockice se nisu sklopile. U trenutku kada mi se nudila bila sam mlada i nedorasla toj pesmi. Sigurna sam sada da je pesma otišla u prave ruke i postala evergrin.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Maja Berović

Planiraš li duet sa Cecom?

- I ona je pričala na tu temu, pesma mora da se dogodi. Ako naletimo na pesmu koja će da traje, sigurno ćemo je snimiti.

Koliko se oseti kriza na estradi i koliko je tebe pogodio KOVID i to što već pola godine ne nastupaš?

- Oseti se mnogo, nažalost. Ne znam šta će biti u narednom periodu, normalno je da razmišljam šta ću i kako ukoliko se ovo nastavi. Od države nisam tražila nikakvu pomoć niti planiram.

Suprug mi je najveća podrška

Tokom karijere suprug ti je najveća podrška. Danas mu je rođendan. Da li se Maja kraj Alena oseća sigurno i šta bi mu poželela za rođendan? - Poželela bi mu da me voli. Što čini sve ovo vreme. Naravno, osećam se i zaštićeno i sigurno, a iznad svega voljeno. On je moj glas razuma, koji me zaustavlja kada se zaletim i daje mi vetar u leđa kada stanem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading