ONA NE VOLI JAVNO DA SE EKSPONIRA: Isidora joj je uputila za 18. rođendan dirljive reči a ovo o Vili Pajkić niste znali!

Autor:

Zabava

07.08.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isidora Bjelica preminula je u pedeset drugoj godini posle teške borbe protiv raka jajnika, koji joj je dijagnostifikovan 2012. godine.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Isidora i Vila

Nagrađivana spisateljica i'za sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića i dvoje dece sina Lava Gligorijevića Pajkića i ćerku Vilu Evanđelinu Pajkić.

Vila, za razliku od svog starijeg brata, nije se mnogo pojavljivala u javnosti. Ona je prošle godine postala brucoš, a pokojna književnica na društvenim mrežama tada je pokazala koliko je ponosna na nju, ali i na sina. 

- Ljubi mama oboje - napisala je tada Isidora uz sliku Vile koja drži indeks, a  u zagrljaju je brata Lava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beskrajno ponosan sto je moja @vila_pajkic upisala fakultet i postala brucoš! ❤️

A post shared by Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic) on Sep 30, 2019 at 8:02am PDT

 

Ono što se može saznati o njoj i to skoro samo po društvenim mrežama jeste da je umetnička duša, i da je ekstravagantnost nasledila upravo od majke. Često je menjala boju kose, a voli i umetnost. 

Vila ne voli da se eksponira i hvali svojim talentom za crtanje, ali je to znala da uradi njena majka koja je bila jako ponosna na nju. 

- Srce je naš toki-voki za konekciju sa Bogom... Crtez Vile Pajkić "Astronaut" - svi smo mi samo privremeni astronauti u ovoj dimenziji i to u misiji razumevanja ljubavi i kad radimo bilo šta drugo izgubimo vezu sa svojim srcem - napisala je jednom Isidora uz crtež svoje mezimice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi nalog po vašoj želji @isidorahats @vila_pajkic - #millineryhautecouture

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Dec 27, 2019 at 1:53am PST

 

Da je bila veoma vezana za majku i da joj je mama bila uzor može se zaključiti i po tome što voli da nosi šešire, baš kao što je i njena mama bila upravo poznata po tome. Isidora je jednom priliko podelila Vilinu fotografiju na kojoj nosi šešir sa velom, baš kao što ga je i Isidora nosila. 

Početkom ove godine proslavila osamnaesti rođendan, a mama  joj je uputila dirljivu i emotivnu poruku putem društvenih mreža.

 

 

- Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe… Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju - napisala je Bjelica tada povodom punoletstva svoje ćerke.

Lav Pajkić je otkrio kako je sestra Vila teško podnosi gubitak majke.

- Mama nam je bila sve u životu. Bila je uključena u svaku našu odluku. Ostala je ogromna praznina. Moja sestra Vila je, čini mi se, najviše pogođena. Majka i ćerka imaju poseban odnos. Dobro su se razumele - rekao je Lav.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading