Maca prošetao kornjače po kafani!

Autor:

Zabava

25.10.2017

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i njegov imenjak i pevač mlade garde Dragan Veselinović promovisali su u utorak uveče spot za pesmu "Kornjačice". Vesele note odjekivale su kafanom "Stara pesma", a oduševljenje zbog spota nisu krile brojne prisutne novinarske ekipe. Maca je objasnio i neobičan naziv pesme dodavši da je kornjača jedina životinja koja do sada nije opevana u pesmama na ovim prostorima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marinković se nije odvajao od supruge, a prisutni su svedočili njihovom strastvenom razmenjivanju nežnosti

Prisutne je prvo pesmom razgalio Dragan Veselinović, a zatim je uz hektolitre vina promovisan novi spot.

Maca se tokom večeri nije odvajao od supruge, a prisutni su svedočili njihovom strastvenom razmenjivanju nežnosti

Kuriozitet je i to što su se gosti pojavili tek po završetku promocije, pa su, osim košarkaške legende Miroslava Berića i pevača Mišela Gvozdenovića, svi ostali došli sa dva sata zakašnjenja. Uz folk hitove u Macinom i Draganovom društvu uživali su Katarina Živković, koja nije krila oduševljenje zbog "Kornjačica", zatim glumac Milan Vasić, pevačica Sandra Afrika, zatim brojne zvezde "Granda" i drugi gosti. Maca se tokom večeri nije odvajao od supruge, a prisutni su svedočili njihovom strastvenom razmenjivanju nežnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading