(FOTO) "LJUDI KOJI TO NISU PROŠLI NE MOGU DA ZNAJU": Karleuša objavila Isidorinu poruku za smrt majke Divne, i rečima koje kidaju dušu se oprostila od ove velike žene!

Autor:

Zabava

06.08.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata književnica Isidora Bjelica preminula je juče posle duge i teške bolesti u 52.godini života.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ

Mnoge poznate ličnosti koje su poznavale Isidoru neki od njih čak bili i prijatelji, oprostili su se putem društvenih mreža od ove divne žene. 

Jedna od njih je i pevačica Jelena Karleuša koja je u više navrata pružala podršku Isidori u borbi sa kancerom a i sama nedavno od istog zla izgubila veliki oslonac u životu majku Divnu Karleušu. 

Ona je na svom Instagram profilu objavila poruku od književnice koju je dobila kada je Divna preminula i uz istu uputila dirljive reči Isidori:

- Naši životi na Zemlji samo su deo puta. Ono što ostavimo kao trag posle nas jedino ima smisla... A to kako nas pamte toliko smo veliki bili. Putuj draga Isidora, ostavila si neizbrisiv trag. Sada nema bola, nema problema, nema prepreka... Samo čista energija kojoj istinski pripadaš. 

Foto: instagram.com/karleusastar

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading