Nakon Goce Tržan i ONA je zakukala: Nemam prebijeni dinar!

Autor: Blic, Republika

Zabava

04.08.2020

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Tviter objava Goce Tržan izazvala veliki broj komentara i opaski na račun pevača koji zbog otkazivanja nastupa traže pomoć od države, oglasila se i Ivana Peters.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ivanapeters
Ivana Peters

Pevačica je objasnila da je zaista u velikom finansijskom problemu i da joj je muzika bila jedini izvor prihoda.

Takođe, pevačica je istakla da ne zarađuju svi pevači velike svote novca, te smatra da su upravo oni koji nisu najveće zvezde u velikom problemu.

- To je jedini prihod koji imam u životu. Ništa drugo ne radim. Samo sam pevač. Hranim sebe i svoje dete i članove porodice kojima treba da pomognem. Nedostaje mi i posao kojim se bavim jer je to moja ljubav. Potpuno sam izgubila sebe i ne znam šta ću da radim ako ne budem našla neki način da zaradim novac na drugi način. Sve ovo što nam se dešava najviše utiče na muzičare koji nisu mega zvezde, zvezde folk muzike, i nemaju karijeru dugu pedeset godina kao što su Zdravko Čolić, Lepa Brena . Ja stvarno nisam uspela da u životu steknem koliko oni. Bavila sam se nekom muzikom koja mene podizala, mislila sam da doprinosim domaćoj muzičkoj sceni sa kvalitetnom muzikom. Ne želim da se sada osećam krivom zbog toga što se ne bavim nekom lakšom muzikom ili komercijalnijom. Sve nas je sada zadesila ista stvar, s tim što neki uz mere zaštite mogu da rade...doktori, zubari, frizeri - započela je Ivana.

- To nije tačno. Ne zarađuju svi toliko. Nisu svi velike zvezde. To mora da se shvati. Nemaju svi iste prihode. Ne vrednuju se svi muzičari isto - objasnila je.

 

 

 

Ivani veliki problem predstavlja i to što nije odvojila novac "za crne dane".

- Ja konkretno nisam štedela. Nisam imala veliku ušteđevinu koju sam odvojila za crne dane. To nikada u životu nisam imala, jer ne funkcionišem na taj način. Čim krenem da skupljam novac za nešto- on ode. Ako previše štedim, ja ne zarađujem, Marfijev zakon. Ja gledam na novac kao na nešto šta treba da teče. Nisam Paja Patak koji to šteka negde sa strane. 'Zašto nisi uštedela?' Pa nisam! Ko je mislio da će se ovako nešto desiti? Za prvu pomoć imam, ali ja ne znam kako ćemo ako se ovo produži. Sada živim od Sokoja i uplate koje ležu od mojih autorskih prava To je neka lova koja kapne preko godine ali povremeno. Osim toga, imam dobre porodične odnose, tako da se snalazimo i to je to... Dalje ne znam. Prilično sam se u neberanom grožđu našla. Znate, mogu ja da radim i neke druge stvari, ali sam najbolja u ovome šta radim. Mogu da radim nešto i što nije u mojoj sferi... Nismo mi krivi zbog toga što smo poznati i što nemamo sada posao - zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

05.08.2020 07:31

Mnogi su prisiljeni da ne rade posao za koji su se školovall.

Bane

05.08.2020 07:44

Radite nešto korisno, umesto što skarličete. Koga interesuju takvi kao vi?Kukajte tamo gde plaćate porez. Ipak, ne znam po čemu ste vi sa tzv. estrade, važniji od poštenih ljudi?