AUTOMOBIL POTPUNO SMRSKAN: Poznati muzičar doživeo jezivu saobraćajnu nesreću!

Autor:

Zabava

02.08.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Petrović, poznati trubač "Big benda" prisetio se stravične saobraćajne nesreče koja se dogodila pre tačno tri godine u Ovčar Banji, te poručio putem društvene mreže Instagram kako je zahvalan bogu i Svetom Iliji što su ga ostavili s najmilijima.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Uz potresne reči, muzičar je objavio i nekoliko fotografija polupanog automobila, iz kojeg je jedva izvukao živu glavu posle teške nesreće koju je doživeo.

- Danas pune tri godine od užasne saobraćajne nesreće koju sam doživeo u Ovčar Banji. Moram svake godine na ovaj dan podeliti ove fotografije ne zbog neke reklame vec zbog svih vas da znate da za volanom nema heroja i da najmanji umor može savladati čoveka. Budite odgovorni prema sebi a i prema drugima učesnicima u saobraćaju! Zahvalan Bogu i Svetom Iliji što su me ostavili sa svojom porodicom i sa vama. Čuvajte se i čuvajte vaše najmilije - poručio je čuveni trubač, pa pokrenuo lavinu komentara fanova. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

02.08.2020 22:23

Prisetimo se mame vaše smradovi usrani...