I BRAT DARKA LAZIĆA IMAO SAOBRAĆAJKU! Tezgari, ali ne voli popularnost: Da ga vidite na ulici odmah bi ste znali ko mu je rod

Autor:

Zabava

02.08.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić ima mlađeg brata Dragana Lazića koji se takođe bavi pevanjem, ali se ne eksponira.

RepublikaFoto: Promo foto
Darko Lazić

Dragan godinama "tezgari", ali još uvek nije snimio svoju pesmu, te ga šira publika ne poznaje, a deluje i da ga popularnost ne zanima.

- Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šoubiznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine, i meni je to dovoljno - rekao je Dragan jednom prilikom.

 

 

Mnogi kažu da Dragan podseća na Darka kako likom, tako i glasom.

Lazić je veoma vezan za svog brata, te ga je čak prošle godine pozvao da mu bude gost na koncertu koji je održao u "Sava centru".

- Još jedan gost koji je meni jako drag. Imao je najveću tremu kada sam mu to saopštio. To je moj rođeni brat koji takoše peva. Želim da i on bude tu to veče da i on otpeva dve pesme, jer mislim da je to veoma lepo - rekao je svojevremeno Darko Lazić u emisiji "Glamur specijal".

 

 

Pre oko pet godina Dragan je doživeo saobraćajnu nesreću kod Šimanovaca i završio u Urgentnom centru.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading