LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ SE SASTALE: Pevačice obelodanile VELIKU TAJNU o Jeleni Karleuši!

Autor: Star

Zabava

29.07.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena skoro mesec dana uživa u Monaku sa Bobom Živojinovićem, sinom Viktorom i budućom snajkom Sandrom.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Lepa Brena i Dragana Mirković

U jednom trenutku pridružila joj se i Dragana Mirković sa mužem Tonijem.

Pevačice su odmah iskoristile priliku da se druže, pa su sa muževima otišle na ručak u elitni restoran u Monte Karlu, a posle su obilazile butike sa firmiranom garderobom.

Dok su sedele zajedno na večeri Brena i Dragana su komentarisale kako im fali još samo Jelena Karleuša za lud provod, pošto obe gotive JK i znaju da je sa njom u društvu uvek zanimljivo saznaje Star.

- Gaga je pričala sa Brenom kako se divi Karleuši i njenoj hrabrosti, a onda je pozvala na video-poziv da joj kaže kako pričaju o njoj! Jelena je bila oduševljena što su joj se javile, a onda su je pozvale da dođe u Monako da se druže! - navodi izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar

- Dragana je rekla kako bi tek tada bilo super zezanje, pošto i Boba i njen muž Toni vole da se druže sa Karleušom jer je vrlo duhovita. Čak je Draganin muž dobacio kako će poslati privatni avion po nju, a ona mu je odgovorila da će stići svojim helikopterom i da joj naruče salatu sa gamborima! Naravno, to su se samo šalili pošto je Jelena već isplanirala odmor sa Duškom i ćerkama - otkriva za Star izvor blizak pevačicama.

Inače, Brena u Monaku najviše vremena provodi sa Viktorovom devojkom Sandrom kojom je oduševljena, a kada se vrate u Srbiju nije isključeno da njih dvoje organizuju intimnu veridbu za najbližu rodbinu i prijatelje saznaje Star.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading