NEKA VAS NE DOTIČU TUĐA MIŠLJENJA I OSUDE: Lepa Brena iz Monaka poslala važnu pruku!

Autor:

Zabava

29.07.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena već neko vreme sa porodicom uživa na letovanju u Monaku. Pevačica je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, a čini se da ove godine porodica Živojinović uživa u porodičnom odmoru, sudeći po fotografijama i objavama.

RepublikaFoto: instagram.com/lepabrenaa
Brena i Boba

Brena je tamo trenutno sa suprugom Bobom, sinom Viktorom i njenovom devojkom Sandrom, a nedavno su im se pridružili i Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, koji su takođe tamo.

Foto: instagram.com/lepabrenaa

Pored veoma kvalitetno provedenog vremena sa porododicom, Brene pronađe malo vreman i da se osami, razmisli o životu, ali i da sa svojim pratiocima podeli misli i zaključke do kojih je došla na osnovu svog životnog iskustva.

- Sebi ste najpreči, živite sa manje nervoze, neka vas ne dotiču tuđa mišljenja i osude. Radite ono što želite. Sutra je novi dan  - podelila je Brena jednu mislao, sa kojom je očigledno saglasna.

Foto: instagram.com/lepabrenaa

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading