BAHATO! Folkerka pevala na svadbi uprkos koroni: Jana zaradila 15.000 evra na tezgi u Italiji!

Autor: Irena Karić

Zabava

28.07.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jana Todorović šokirala je srpsku javnost snimcima s jedne svadbe na kojoj je imala tezgu, ni manje ni više, nego u Italiji, državi koja prednjači u svetu po broju preminulih od koronavirusa. Da ne haje za smrtonosnu opasnost, svedoče i snimci i fotografije sa kolegama muzičarima koji su se tog dana našli sa njom na istom mestu.

RepublikaFoto: instagram.com/yucafecom
Jana Todorović

Prema svemu sudeći, folkerku nije briga za zarazu i brojne apele državnih institucija koje upozoravaju da, statistički, najveći broj hospitalizovanih pacijenata klice smrtonosnog virusa pokupi na slavljima, proslavama, rođendanima, svadbama i svim vrstama većih okupljanja, a da stvar bude gora, Jana je nastupila pred više od 250 ljudi u hotelu "Vila Icidija", okružena muzičarima i decom.

- Jana je to veče zaradila preko 15.000 evra jer su joj lepili na čelo novčanice od po 500 evra. Jezivo je što u ovim momentima, kada je haos u celom svetu, ona skuplja šuške kao da niko drugi od njenih kolega pevača nema problem zbog zabrane okupljanja u mnogim zemljama - otkriva za naš list izvor upućen u priču, te dodaje da joj je najverovatnije bila namera da zaradi basnoslovnu sumu potrošenu na letovanje u Hrvatskoj.

Lepili su joj na čelo novčanice od po 500 evra, jezivo je što skuplja šuške u ovim momentima, kaže izvor

- Pošto je, kao i cela estrada, ostala bez posla, umesto da prištedi novac, ona je sa porodicom boravila u hotelu sa predsedničkim apartmanom, gde noć košta oko 300 evra, a provela je dve nedelje na toj lokaciji, kao i još nekoliko. Stalno je pričala da je, zbog naglog skoka obolelih od KOVID - 19, izbegavala restorane i skupove i najviše vremena provodila je na plaži i brodiću, međutim, kada je zafalilo novca, sve je bacila u vodu - završava izvor.

Nakon tezge u italijanskom hotelu, Jana je otputovala u San Remo i zadržala se u zemlji koja je epicentar najveće zaraze.

Foto: TV Prva

Neda rekorder u neodgovornosti

Pored Jane, na apel kriznog štaba, kojim su ukazali na opasnost održavanja nastupa i koncerata pevača, i molbu da se ne okupljaju, oglušila se među prvima Neda Ukraden.

Ukradenova je rekorder u neodgovornosti jer je imala čak dva nastupa i to u Makarskoj i Biogradu na Moru. Neda je već bila na meti javnosti i kolega kada je izjavila da država treba da pomogne muzičarima finansijski, ali se onda ogradila, rekavši da je mislila na radne pevače i svirače, a ne na zvezde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading