BRUKA I SRAMOTA! Propagira odgovornost, u praksi neodgovorna: Na nastupu Nede Ukraden niko sa maskom!

Autor: Irena Karić

Zabava

28.07.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden ne prestaje sa nastupima uprkos masovnom potezu svih muzičara, pevača i pevačica, koji širom sveta otkazuju pojavljivanje pred masom naroda, te je novim potezom - nastupom u Biogradu na Moru pokazala još jednom da je ubedljivo najveća bruka i sramota među predstavnicima srpskog šou-biznisa.

RepublikaFoto: Promo foto

Kako komentarišu korisnici društvenih mreža, Neda je propagirala parolu "budimo odgovorni", dok je u praksi pokazala sve, samo ne odgovornost, s obzirom na zvanične podatke Svetske zdravstvene organizacije, koji govore o tome da se KOVID-19 najlakše prenosi kapljičnim putem, i to na nastupima pevača koji pozivaju publiku u velikom broju.

"Zaraza pevanjem" novi je termin od pre više od mesec dana i predstavlja povećanu opasnost od inficiranja smrtonosnim virusom, usled čijeg prisustva u organizmu pacijenti mogu završiti na kiseoniku ili respiratoru. Da stvar oko Nede bude gora, jeste činjenica da niko od publike nije nosio masku, te su se nizali komentari ispod fotografije sa njenog nastupa u Biogradu na Moru:

"Baš ste bili odgovorni, i vi i publika, "Ne vidim distancu!", piše u komentarima ispod fotografije sa Nedinog nastupa

- "Baš ste bili odgovorni, i vi i publika. Vidi se iz priloženog", "Ne vidim distancu!", "Nema korone tamo", "Ne zaboravi KOVID-19, draga moja" - samo su neka od zapažanja korisnika Instagrama koji nisu imali pohvale za pevačicin potez, koji se iznova ponavlja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading