(FOTO) Tviteraši raskrinkali "Uraganku": Ivana neprepoznatljiva pre poseta plastičaru!

Autor: Irena Karić

Zabava

28.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članice grupe "Hjurikejn" napravile su pravo osveženje na srpskoj muzičkoj sceni, a jedna od najatraktivnijih članica, prema mišljenju publike, jeste Ivana Nikolić, koja je od samog starta privukla najveću pažnju fizičkim izgledom, koji i nije bio baš pohvalan pre mnogobrojnih estetskih korekcija.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sudeći po fotografijama iz prošlosti, koje su isplivale u javnost, mnogi komentarišu da je upravo za njenu sadašnju lepotu zaslužan plastični hirurg jer je vidna razlika u veličini nosa, obliku vilice, kao i usta, koja su neprimetna u odnosu na sadašnja.

Na mnogim društvenim mrežama su osvanule Ivanine fotografije na kojima se može primetiti znatna razlika nekad i sad kada je lice u pitanju. Mnogi su ostali u čudu kada su uporedili stare sa novim fotografijama, a čak su imali i reakciju da to možda i nije ista osoba.

Ivana liči na tipičnu izoperisanu sponzorušu, ista Soraja, komentar je jednog korisnika Tvitera

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

- "Meni nije jasno što ih toliko uzdižu, meni jedino ona Sanja perfektno peva, one dve plavuše ništa, bukvalno. Ivana Boom liči na tipičnu sponzorušu izoperisanu, ista Soraja","Šta od žene napravi plastičar", "Ma odvratna je", "Odličnog hirurga ima" - samo su neki od komentara na Tviteru.

Ipak, pored onih koji primećuju razliku, bilo je i onih koji su komentarisali:

- "Da, razumite da je bila mlada i imala 18 godina, oblačila se drugačije i šminkala", "Ma samo je imala lošu kameru"...

Foto: instagram.com/tania_grimaldo_

Džoni Dep i Dado Polumenta je probili na estradu

Ivana Nikolić dospela je u žižu javnosti prošlog februara, kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s glumcem Džonijem Depom (56), koji je tada boravio u Beogradu. S njim je na kraju, kako je rekla, razmenila i mejlove, a jedna je od retkih Srpkinja koja je uspela da se nađe sa njim u društvu. Ona je početke imala kao plesačica, te se 2015. godine pojavila i u spotu Dada Polumente, a vatrena brineta izgledala je prilično drugačije. Često je komentar da ju je upravo poznanstvo s njima vinulo u zvezde i probile na estradno nebo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ko je ko

28.07.2020 12:19

ove dve plave se uopste ne razlikuju. Treba da jedna promeni boju kose ili da je skrati ili drzi uvek podignutu.